Tadeja je vesela, ker je spet med domačimi. Foto: RTV SLO
Tadeja je vesela, ker je spet med domačimi. Foto: RTV SLO

"Sem vesela, srečna ..., komaj sem čakala, da pridem nazaj med domače," so bile besede, s katerimi je opisala svoje občutke po vrnitvi z izbora za mis sveta naša misica Tadeja Ternar. Za MMC je povedala, da je bilo na Kitajskem zanje dobro poskrbljeno. "Bila so stroga pravila, nikamor nismo smele brez spremljevalk, malce pa sem bila razočarana nad organizacijo, saj do zadnjega trenutka nismo vedele, kaj bomo počele," je dodala.

Ima veliko novih prijateljic
Na vprašanje, ali je pridobila nova poznanstva, je v šali odgovorila, da ima prijateljice v 106 državah sveta. No, res pa je, da se je s predstavnicami Srbije, Španije in Venezule precej spoprijateljila. "Zelo sem se zbližala s predstavnico Srbije in januarja grem k njej na rojstni dan," je povedala Tadeja.

O počutju in načrtih za prihodnost boste Tadejo lahko vprašali že ta četrtek, saj bo Tadeja gostja naše spletne klepetalnice.

Geržina: Nismo razočarani
Lastnik licence za slovenski del najstarejšega lepotnega izbora na svetu, Zdravko Geržina, je dejal, da Tadeja nad uvrstitvijo ni razočarana. "Na izboru sodelujejo misice iz več kot 30 evropskih držav in le ena ali največ dve kandidatki se uvrstita v finale, tako da so možnosti zelo majhne," je dodal.

A. M.