Bivičeva se tako za nekaj časa poslavlja od malih zaslonov. Foto: Rok Malek
Bivičeva se tako za nekaj časa poslavlja od malih zaslonov. Foto: Rok Malek

Bivičeva je v začetku septembra v MMC-jevi spletni klepetalnici poudarila, da "datum porodniške še ni določen". Prvorojenec pa je na svet pohitel, saj je - po poročanju slovenskih medijev - voditeljica imela rok šele v prvi polovici decembra. "Seveda je bilo rojstvo presenečenje, toda to je bilo pozitivno presenečenje," je dejala voditeljica za MMC.

Voditeljica je v začetku septembra v spletnem klepetu razkrila tudi spol otroka. Sama je zatrdila, da bo deklica, toda prvotna napoved ni držala. "Moram reči, da so vsi zelo veseli, od sodelavcev do sorodnikov. Od babic do dedkov. Vsi so zelo presrečni," je še dodala za MMC.

Veselo novico je že v petek na družabnem omrežju delil Lovrov oče, ki je zapisal: "Andrej changed his status from NOT DADDY to DADDY :) Hvala Tanja Bivic za luštnega cukrčka."

Voditeljica se tako začasno poslavlja od malih zaslonov in Sobotnega popoldneva, sama pa nam v tem trenutku še ni znala povedati, kakšne spremembe se z njeno začasno odsotnostjo obetajo, saj - kot je poudarila sama - so zdaj njene misli usmerjene samo na zdravje in nego malega Lovra.