Mediji ju že skoraj desetletje oblegajo na vsakem koraku. Foto: EPA
Mediji ju že skoraj desetletje oblegajo na vsakem koraku. Foto: EPA
David Beckham
Čustveno se je poslovil od angleške reprezentance. Foto: Reuters

David in Victoria, znana tudi kot Becks in Posh Spice, sta se poročila leta 1999, že skoraj desetletje pa sta nenehno pod budnim očesom paparacev in tabloidnih novinarjev. Počasi pa se začenjata zavedati, da njuna priljubljenost ne bo večna ...

Slavna zakonca v modnem svetu
David Beckham, verjetno najslavnejši nogometni igralec na svetu, je po neuspehu angleške nogometne reprezentance na letošnjem svetovnem prvenstvu mesto kapetana prepustil Johnu Terryju. Od tedaj tudi ne igra za angleško izbrano vrsto, kar naznanja zaton njegove športne kariere. Morda se tudi zato začenja ukvarjati z modo, ki obljublja dober zaslužek po koncu športne poti.

Victoria, ki je nekoč pela pri zelo uspešni dekliški skupini Spice Girls, je leta 2001 izdala slabo sprejet soloalbum. Pred kratkim se je posvetila oblikovanju linije (pre)dragih kavbojk, načrtuje pa tudi kolekcijo sončnih očal.

Obe različici dišave zakoncev Beckham naj bi začeli na Otoku prodajati 1. septembra, ni pa znano, če bosta na voljo tudi drugod po svetu.

David Beckham že ima kolonjsko vodo s svojim podpisom, ki se imenuje Instinct. Od lanskega novembra, ko je prišla na tržišče, so prodali več kot 50.000 stekleničk te dišave. Instinct je ena najbolje prodajanih znamk britanske verige prodajaln Superdrug.