Med brhkimi manekenkami in postavnimi manekeni se je po brvi sprehodila tudi sveže poročena Iryna Osypenko Nemec. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Med brhkimi manekenkami in postavnimi manekeni se je po brvi sprehodila tudi sveže poročena Iryna Osypenko Nemec. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Družba Mura in partnerji, d. o. o., je predstavila dve sezonski kolekciji ženskih in moških modnih oblačil znamk Mura, e.mura, LeOna in J. G. Carniolus, ki se, kot so zapisali v podjetju, spogledujejo s trendi, hkrati pa so zveste klasiki. "Del kolekcije ženskih in moških oblačil jesen-zima '11 navdihuje šarm petdesetih let, kolekcija pomlad-poletje '12 pa obožuje barvitost šestdesetih," so dodali.

Modne revije na Ljubljanskem gradu so se udeležili tudi številni znani obrazi, med njimi Bernarda Jeklin, Nataša Matjašec in Danilo Rošker, Bojan Križaj, Jožica Brodarič in "kuharski tandem", zakonca Luka in Valentina Novak. Predstavitev Murinih oblačil so si ogledali tudi nekdanji predsednik Republike Slovenije Milan Kučan, župan Mestne občine Ljubljana (MOL) Zoran Janković s soprogo in podžupan MOL-a, Jani Möderndorfer.

Za konec modne revije, ki jo je povezovala voditeljica Lorella Flego, je Mura predstavila tudi kolekcijo oblačil za posebne priložnosti, še posebej namenjeno ljubiteljem modnega glamurja in visoke mode.

Med manekenkami in manekeni, ki so se sprehodili po modni brvi, smo opazili predvsem Iryino Osypenko Nemec, Tjašo Kokalj, Karin Škufco in Niko Mihelčič, del zasedbe pa je bil tudi nekdanji mister Slovenije Bojan Ilijanič.

Nekaj utrinkov z modnega dogodka si oglejte v fotogaleriji.