Katera se je bolj približala pustni maski? Foto: EPA/JustJared
Katera se je bolj približala pustni maski? Foto: EPA/JustJared

Zvezdnice nase ne opozarjajo le s svojim delom temveč tudi s svojim videzom. Plavolasa Lady Gaga, ki je s svojim načinom oblačenja navdihnila tudi nekega Britanca pri izdelavi strašila, je tista, ki je zahvaljujoč svojim ekstravagantnim oblačilom največkrat fotografirana oseba na rdečih preprogah in nas vedno znova šokira s svojimi bizarnimi oblačili.

Kelis v "pustni" opravi
S svojo nenavadno opravo, ki je primerna tudi za pustno povorko, je šokirala tudi Kelis. Temnopolta pevka je na rdečo preprogo "prikopitala" v ekscentričnih čevljih Alexandra McQueena, poleg oprijetega rožnatega oblačila pa je na glavi imela še rogove, z zadnjice pa ji je visel rep.

Modna ikona ali modna katastrofa?
Medtem ko nekateri za Rihanno pravijo, da ima veliko modnega okusa, drugi menijo, da je prava modna katastrofa. Čeprav ne marate njenega načina oblačenja, ji ne moremo očitati, da nima poguma - v javnosti jo lahko tako nemalokrat vidimo v prosojnih in izzivalnih oblačilih. S svojo prosojno obleko, pod katero ni nosila modrčka, pa je na nedavni podelitvi francoskih filmskih nagrad cezar šokirala tudi Laetitia Casta.

Kdo so preostale zvezdnice, ki s svojimi nenavadnimi in izzivalnimi oblačili vzbujajo pozornost?