Ljubka Scarlett na naslovnici majske številke modne revije InStyle. Foto: InStyle
Ljubka Scarlett na naslovnici majske številke modne revije InStyle. Foto: InStyle

S prelepimi svetlimi lasmi, ženskimi oblinami in seksi raskavim glasom bi pričakovali, da bo Scarlett v prvih vrstah mlade hollywoodske scene in nočnega življenja, a v resnici je igralka zapečkarica.
"Ne boste me našli ob 4-ih zjutraj, kako se razmetavam po klubih, s steklenico v rokah ... Morda ob redkih priložnostih. A preprosto nikdar nisem bila zares klubska, nočna oseba," je povedala igralka za revijo InStyle. "Nisem družabni metuljček. Nikdar nisem bila vpletena v kakšen res sočen škandal."
Kuharica in manekenka
Johanssonova se precej raje pocrklja na kavču s soprogom Ryanom Reynoldsom, potem ko se preizkusi v kuhinji v pripravi kake krepke domače jedi. "Rada kuham sama - zdi se mi zelo terapevtsko. Poslušam glasbo, si natočim kozarec vina in pripravim purana po bolonjsko ali pa okusno fritato."

25-letna lepotička se je s 33-letnim kanadskim igralskim kolegom poročila oktobra 2008 in paru nekako uspeva ostajati stran od Hollywooda in paparacev. "Si poročen in kar naenkrat imaš svojo lastno družino. V tem je neko lepo udobje. Ta del življenja je na neki način zagotovljen. V tej drugi osebi imaš svoj dom," je še razkrila.
V spodnji galeriji pa še nekaj najbolj svežih posnetkov za zadnjo kolekcijo Manga. To je za Scarlett že četrta sezona pri tem španskem oblačilnem podjetju, ki je pred tem zaposlovala špansko zvezdnico Penelope Cruz.