Vam je novi videz Kristen Stewart všeč? Foto: EPA/Reuters
Vam je novi videz Kristen Stewart všeč? Foto: EPA/Reuters
KRisten
Kristen je tudi na losangeleški premieri blestela v obleki Zuhaira Murada. Foto: Reuters

Potem ko so glavni igralci filma, Kristen Stewart, Robert Pattinson in Taylor Lautner, pred nekaj dnevi premierno predstavili film v Los Anegelsu, se je filmska ekipa v sredo nastavljala fotografskim objektivom na Otoku. Zadnji del vampirske sage z naslovom Somrak: Jutranja zarja, drugi del, je evropsko premiero tako doživel v Londonu.

Na londonski premieri je največ pogledov pričakovano pritegnila Kristen Stewart, ki je za to priložnost izbrala kreacijo Zuhaira Murada.

Igralka je tako po losangeleški premieri spet stavila na oblikovalca, ki v celoti skrbi za podobo Jennifer Lopez med njeno turnejo, njegovi stalni stranki pa sta tudi Miley Cyrus in Sofia Vergara.

Zapeljiva v hlačnem kostumu
Kristen je tokrat izbrala črn hlačni kostum iz najnovejše kolekcije oblikovalca, s čimer je dokazala, da je tudi hlačni kostum lahko zapeljiv - kreacija poleg tega, da pritegne poglede zaradi bleščečih detajlov in prosojnosti, ima tudi velik izrez na hrbtu.

Igralka, ki v vampirski sagi nastopa v vlogi Belle Swan, zadnje čase velikokrat izbere zapeljive kreacije - medtem ko je včasih prisegala na minimalizem tako pri oblekah kot pri ličenju, danes izbira drzne kreacije, ki pokažejo veliko kože.

Kaj so drugi zvezdniki izbrali za londonsko premiero, si lahko pogledate spodaj.