Prve vroče fotografije Rafaela Nadala za Armani. Foto: Screenshot: Youtube
Prve vroče fotografije Rafaela Nadala za Armani. Foto: Screenshot: Youtube

Španski teniški zvezdnik je v spodnjicah znanega italijanskega modnega oblikovalca Giorgia Armanija nasledil portugalskega nogometaša Christiana Ronalda, ki je svoje izklesano telo na ogled postavil najprej januarja, nato pa še junija lani.

"Nadal je res neverjeten. Mislim, da je najboljši tenisač, ki je kdaj stopil na teniška igrišča. Ima neverjeten talent in spretnost. Je idealen tudi za modni posel, kajti predstavlja zdrav in pozitiven vzor za mlade," je svojo izbiro novega obraza in telesa za svojo oglaševalsko kampanjo pomlad/poletje 2011 pojasnil Armani.

Tako kot lani Ronaldu tudi letos Nadalu družbo na vročih fotografijah dela seksi igralka Megan Fox, na uradne fotografije in začetek kampanje bo treba počakati do februarja, na svetovni splet pa so pricurljale že predčasno - ogledate si jih lahko tudi na tej povezavi.

Armani jih je slekel že veliko
Italijanska modna hiša je v preteklosti že sodelovala s številnimi športniki, vendar predvsem z nogometaši, med katerimi so bili Luis Figo,Thierry Henry, Christian Vieri, Fabio Cannavaro, Andrej Ševčenko, Kaka in seveda David Beckham, katerega poziranje je naletelo na največ pozornosti.