Oglaševalci vse bolj stavijo na seksi Megan. Foto: EPA
Oglaševalci vse bolj stavijo na seksi Megan. Foto: EPA

Najprej je 23-letna zvazdnica Transformerjev (Transformers) in nadaljevanja Transformerji 2: Maščevanje padlih (Transformers: Revenge of the Fallen) pozirala v spodnjem perilu (oglasne panoje je krasila v New Yorku, Los Angelesu, Londonu, Milanu, Rimu, Parizu in Tokiu), zdaj pa je za milansko modno hišo Emporio Armani posnela še 30 sekundni TV-oglas.

Namesto Victorie Megan
Lepotica je postala obraz priznane modne hiše oktobra lani, ko so pri Armaniju odslovili Victorio Beckham. Za oglasno kampanijo za kolekciji spodnjega perila in džinsa za Pomlad/poletje 2010 je v žep menda pospravila zajetno vsoto denarja. Kot so pred časom povedali pri agenciji Creative Management, ki jo zastopa, se plačila za poziranje seksi Megan po navadi gibljejo med 500.000 in dvema milijonoma dolarjev, tokrat pa naj bi se Megan znašla "bolj pri zgornjem plačilnem razredu."

Megan iskan obraz oglaševalcev
Tako kot za tiskane oglase so tudi za snemanje videooglasa igralki računalniško odstranili njenih osem tetovaž, za pospešen srčni utrip njenih oboževalcev pa je Megan pred kratkim poskrbela tudi z oglasom za enega izmed proizvajalcev mobilnih telefonov, v katerem se je pojavila gola v peneči kopeli.

Spodaj si lahko ogledate najnovejši TV-oglas s seksi Megan, za osvežitev spomina pa dodajamo še nekaj črno-belih fotografij, ki sta jih za oglasno kampanjo Emporia Armani v Los Angelesu posnela Mert Alas in Marcus Piggott.