Millepied na snemanju oglasa za parfum YSl, ki za zdaj še nima imena. Foto:
Millepied na snemanju oglasa za parfum YSl, ki za zdaj še nima imena. Foto:

Že preden je spoznal Portmanovo na snemanju Črnega laboda, je bil Millepied mednarodno priznan plesalec in koreograf, a odkar je osvojil srce prelestne oskarjevke, je njegova kariera dobila še dodatni zagon.

Millepied je te dni v New Yorku namreč snemal nov oglas za Yves Saint Laurenta. Oblečen v elegantno črno obleko in belo srajco je 33-letnik dobesedno odplesal čez mizo, preden se je zapletel z lepo neznanko, igralko Jessico Saund.

Član newyorškega baleta se bo kot model pojavil v septembrski kampanji za nov moški parfum YSL.

Natalie obraz Diorja
Kot zanimivost: prav lani je njegova zaročenka postala nov obraz Christiana Diorja in je posnela oglas za nov parfum te modne hiše, Miss Dior Cherie.

Millepied in Portmanova sicer trenutno pričakujeta svojega prvega otroka, igralka pa je pred kratkim dejala, da je bila prav Benjaminova navzočnost na snemanju Črnega laboda tista, ki ji je pomagala ohranjati trezno glavo sredi najtežjih plesnih koreografij. "Ve, kako kaj spremeniti, če stvari ne delujejo. Včasih česa preprosto nisem mogla izpeljati. Ne glede na to, kako sem se trudila, ni šlo. On je stvar malce spremenil, tako da mi je potem steklo," pripoveduje Portmanova.