Justin kuje železo, dokler je vroče. Oktobra je izdal tudi avtobiografijo z naslovom First Step 2 Forever: My Story. Foto: EPA
Justin kuje železo, dokler je vroče. Oktobra je izdal tudi avtobiografijo z naslovom First Step 2 Forever: My Story. Foto: EPA

16-letni Kanadčan, ki je zaslovel prek YouTuba s skladbo Baby, bo postal še eden v vrsti znanih obrazov, ki želijo na trgovske police poslati dišavo s svojim podpisom. A njegovi načrti se vseeno nekoliko razlikujejo od potez številnih drugih zvezdnikov, saj želi dišavo nameniti - ženskam.

"Večina moških zvezdnikov naredi moške dišave za druge moške. Prepričan sem, da bodo ženske mojo idejo, da ustvarim parfum zanje, sprejele z odprtimi rokami in da bo šla prodaja za med. Navdušen sem nad tem načrtom in komaj čakam, da izdelek predstavim svojim oboževalkam," je dejal Bieber.

Povej mi, kaj poslušaš ...
A pevec se ne bo ustavil pri tem, saj želi za parfumom nežnejšemu spolu ponuditi še lake za nohte, ti naj bi bili na voljo v barvah, ki bodo odsevale nekatere njegove pesmi. Lak v barvi sivke bo tako spominjal na pesem One Less Lonely Girl, v srebrni na Give Me The First Dance, lak z bleščicami si bodo dekleta lahko nanašala ob skladbi Step 2 the Beat of My Heart, s temno modrimi nohti pa poslušala pesem Me + Blue. Prvih šest barv bo na voljo decembra, še osem pa mesec dni pozneje.

Justin se že lahko pohvali s svojo kolekcijo posteljnine in igrač.