Je tudi David le Victoriin 'modni okrasek'? Foto: EPA
Je tudi David le Victoriin 'modni okrasek'? Foto: EPA

Nekdanja "spajsica", ki je utrdila svoj status modne ikone, na nedavnem newyorškem tednu mode pa je predstavila tudi svojo linijo oblačil, je na vprašanje, kateri je njen najljubši avtomobil, bentley ali porsche, odgovorila: "Odvisno od tega, kaj imam oblečeno."

Na splošno začudenje je priznala, da si vsako jutro na vse pretege prizadeva, da bi bila do potankosti usklajena. "A včasih se mi zdi, da mi najboljša kombinacija uspe, če ne preživim veliko časa pred garderobno omaro in ne tuhtam pretirano. Kakšna 'odštekana', nenavadna kombinacija oblačil ima lahko kdaj pa kdaj najboljši učinek." Razkrila je še, da so njena modna skrivnost samostoječe hlačne nogavice, brez katerih le redko zapusti hišo.

Victoria, ki se je lani z nogometnim zvezdnikom Davidom Beckhamom in njunimi tremi sinovi Brooklynom, Romeom in Cruzom preselila v Los Angeles, je pred časom medijem tudi razkrila, da je tako obsedena z lepoto, da ima tudi za spanec poseben recept. Vedno spi gola, a ne povsem - na rokah ima bele bombažne rokavice, na nogah pa tanke nogavičke, ki so napolnjene s posebnim vlažilcem, ki naj bi zaviral staranje kože.