Liz je uspešna pri  vsem, česar se loti, zato smo jo izbrali, pravijo pri Jordachu. Foto: EPA
Liz je uspešna pri vsem, česar se loti, zato smo jo izbrali, pravijo pri Jordachu. Foto: EPA

41-letna Elizabeth bo jeseni prvi obraz Jordachove oglaševalske kampanje, "to pa pomeni, da se Liz še vedno z lahkoto stlači v vsake kavbojke," so novico pokomentirali britanski mediji.

Liz so že fotografirali v Jordachovem džinsu, za to priložnost pa so jo počesali, bolje rečeno, natupirali povsem v slogu 80. let, družbo pa ji bo delal konj, saj je konjska glava zaščitni znak Jordacha. Liz je svojega štirinožnega "soigralca" zelo pohvalila.

Se res še lahko stlači v vsake?
"Navdušena sem, saj sem že dolgo sanjala, da bi oglaševala džins. Mama mi je prvi par kavbojk Jordache kupila pred več kot 20 leti. Bile so zelo, zelo ozke in jih danes najbrž ne bi mogla več obleči," pravi Hurleyjeva, ki je tudi eden izmed obrazov kozmetične hiše Estee Lauder, oblikovala pa je tudi svojo linijo kopalk.

Elizabeth se (ne) poroči
Sicer pa se je Hurleyjeva, dolgoletna spremljevalka Hugha Granta, v zadnjih dneh ukvarjala predvsem z zanikanjem govoric o svoji poroki z bogatašem indijskega rodu, Arunom Najarjem. Tabloidi so poroko napovedali in odpovedali že tolikokrat, da se Liz le še sladko smeji.