Vedno pred modnimi smernicami. Foto: EPA
Vedno pred modnimi smernicami. Foto: EPA
Člani Madonnine ekipe bodo v zakulisju nosili trendovska oblačila iz kolekcije H & M za leto 2006. Foto: Reuters
Na turneji grejo majice z Madonnino podobo za med. Foto: Reuters

Madonna in njena spremljevalna skupina glasbenikov in plesalcev na svetovni turneji Confessions On A Dance Floor, pa tudi podporno osebje, bodo v zakulisju nosili trendovska oblačila iz kolekcije H & M za leto 2006. Team Madonna, kot se imenuje celotna ekipa, je za odrske nastope oblekel Jean-Paul Gaultier.

Madonna bo tudi sama oblikovala trenirko, ki bo na voljo izključno v trgovinah H & M nekje v sredini ali na koncu avgusta. Povedala je, da se ji zdi sodelovanje s H & M odlična zamisel, saj se bodo tako lahko člani skupine izrazili vsak na svoj način. Dodala je, da se s plesalci že zelo veselijo skupnega nakupovanja.

Najverjetneje Madonne ne bo mogoče srečati ravno med policami ene od podružnic švedskega oblačilnega imperija, bo pa zagotovo med koncerti naokrog tekala v trenirki s svojim podpisom. Točen opis in cena izdelka izpod prstov slavne pevke bosta razkrita šele ob začetku oglaševalske kampanje v prvih dneh avgusta.

Predstavniki podjetja H & M so povedali, da so nad sodelovanjem z Madonno navdušeni, saj so veliki oboževalci njene glasbe in smisla za modo. Občudujejo tudi njeno sposobnost, da je vedno pred modnimi smernicami v vsem, kar počne. Z veseljem pričakujejo, kako bo Team Madonna, ki bo po svetu potoval od 21. maja do konca septembra, sezonske modne smernice H & M "prevedel" v svoj osebni slog.