Rihanna se je na modni reviji perila Victoria's Secret zlahka kosala s 'poklicnimi angelčki'. Foto: EPA
Rihanna se je na modni reviji perila Victoria's Secret zlahka kosala s 'poklicnimi angelčki'. Foto: EPA

Gre za tekmovanje 12 oblikovalcev, ki snujejo oblačila za zvezdnike. Ducat nadobudnih modnih ustvarjalcev, ki jih bo izbrala Rihanna, bo v vsaki epizodi sodelovalo z drugo slavno osebnostjo in prav gostje bodo odločali, kdo bo nadaljeval tekmovanje tudi v naslednjih krogih.

"Moda je bila vedno pomemben del mojega življenja in kariere," je povedala 24-letna Rihanna in dodala, da je navdušena, da bo lahko kreativno sodelovala z mladimi oblikovalci in jim dala priložnost predstaviti svoje delo. Pevka s celotnim imenom Robyn Rihanna Fenty je tudi izvršna producentka oddaje, kmalu bo znano tudi, kateri zvezdniki bodo gostje in kdo mentorji mladih oblikovalcev.

Serijo Styled to Rock so že spoznali gledalci britanske televziji Sky Living. Kot mentorji so v šovu nastopali pevka in podjetnica Nicola Roberts, modni oblikovalec Henry Holland in (Rihannina) stilistka Lysa Cooper. Mladi oblikovalci so izdelali oblačila za Kanyeja Westa, Cheryl Cole, Katy Perry, The Scissor Sisters, Pixie Lott, Rizzle Kicks, Tinchyja Stryderja, Little Mix in Little Boots.

Zmagovalka šova je postala Zainab Vandu-Chikolo, obleko, ki jo je izdelala, je Rihanna nosila na festivalu Wireless.