Lorella je razkrila, da so letos 'in' svetle, pastelne barve, pa tudi veliko bele, rumene, zelene in oranžne. Foto: MMC RTV SLO
Lorella je razkrila, da so letos 'in' svetle, pastelne barve, pa tudi veliko bele, rumene, zelene in oranžne. Foto: MMC RTV SLO
Torbice Marjete Grošelj
Marjeta Grošelj je svoje torbice predstavila tudi v Ljubljani. Foto: MMC RTV SLO

Simpatična Primorka, ki je v MMC-jevi spletni klepetalnici odgovarjala na vprašanja z "vseh vetrov", je dejala, da je ves film modna revija znanih oblikovalcev, tako pri oblekah, čevljih kot torbicah. "Najbolj so mi bile všeč kombinacije, ki jih je nosila Carrie, ker so vedno tako originalne."

Modo najraje "vsrkava" v "Velikem jabolku"
Temnolaska, ki ji največ časa vzame snemanje oddaje Bleščica in povezovanje prireditev, si prav zaradi obilice dela modnega tedna, ki se je prejšnji teden dogajal v Ljubljani, ni ogledala, njeno sanjsko modno mesto pa nista ne Pariz in ne Milano, temveč New York. "Ker ima res posebno vzdušje," je utemeljila Lorella, ki ima med znanimi Slovenkami tudi dve dobri prijateljici - Anjo Križnik Tomažin in Bernardo Žarn.

Bleščica ponuja čare tudi za moške
In kako bi vse, ki si oddaje Bleščica še nikoli niso ogledali, skušala pritegniti? "Če vas zanimajo moda, lepota in nasploh trendi, vam bo oddaja všeč. Mislim, da bi lahko našli kakšno dobro idejo na modnem področju. Oddaja je morda bolj "ženskega" tipa, čeprav vem, da jo tudi moški gledajo, ker je vedno veliko lepih deklet. Pravijo, da dajemo dobre nasvete na področju lepote - teh pa ni nikoli dovolj ..."

Lorella, ki se je pri vodenju oddaj najbolj zabavala v paru z Ladom Bizovičarjem in Petrom Polesom, ni znala prepričljivo odgovoriti, katera Slovenka ima najbolj drzen slog. "Morda Alya, a najbrž je še veliko drugih," je dejala, Marjeta Grošelj pa je zanjo tista ženska v deželi na sončni strani Alp, ki ima največ smisla za kombiniranje oblačil.

Odgovori kot iz topa
Njena najljubša oblikovalka je Anna Molinari za znamki Blumarine in Blugirl, od domačih pa so ji všeč Bojana Koncut za znamko Modabravo, Almira Sadar, Marjeta Grošelj in Zoran Garevski.

Temnolaske ni zmedlo niti vprašanje, kaj bi oblekla, če bi imela priložnost obiskati znamenito podelitev oskarjev ali pa bi bila povabljena na prvi obisk k tašči. "Za podelitev oskarjev bi imela belo Valentinovo obleko, za večerjo pri tašči malo črno obleko z biseri, za v službo klasičen, svetlo siv kostim z lepim topom."

A. P.