Miranda Kerr je bila v zadnjih letih stalna članica postave
Miranda Kerr je bila v zadnjih letih stalna članica postave "angelčkov". Foto: EPA

"Prosili so me, da bi se sprehodila na reviji, in res sem hotela sodelovati, toda imam obveznosti v Aziji tisti teden," je dejala Kerrova na predstavitvi nove kolekcije škornjev. "Zanimivo je, da bo to prvo leto, ko me ne bo tam," je še dodala. Kerrova je bila del postave "angelčkov" vse od leta 2007. Zaradi materinstva pa je zamudila tudi revijo leta 2010.

"Oni so moja družina in zelo smo si blizu," je dodala. "Ko sem se pogovarjala s predsednikom oglaševanja Edom Razekom, mi je rekel, da je zelo razočaran, ker me ne bo tam. Toda ne morem pomagati, saj me druga pogodba obvezuje, da bom nekje drugje takrat," je pojasnila Kerrova. "Ne morem biti na dveh krajih naenkrat," je še dodala manekenka.

Kerrova in Bloom razdvojena
Kerrova trenutno promovira obrazno kozmetiko Kora Organics, a sama pravi, da je ključ do njene lepe kože v olju iz vrtnic. "In Orlando mi pravi, da sem videti vedno mlajša, kar je čudovito slišati," je še dodala.

Zakonca Bloom-Kerr v teh dneh ločuje ocean. Bloom se mudi na Broadwayu, kjer igra v predstavi Romeo in Julija. "Videla sem jo petkrat. Priporočam jo vsakomur, da si jo pogleda. Je izjemna," je o njej dejala Kerrova.