Pred prihodom v Slovenijo se je črna gazela ustavila v Varšavi in navdušila na modni stezi. Foto: EPA
Pred prihodom v Slovenijo se je črna gazela ustavila v Varšavi in navdušila na modni stezi. Foto: EPA

Veteranka med supermanekenkami Naomi Campbell je pokazala, zakaj je še vedno ena najbolj iskanih modelov, ko je v Varšavi nastopila na modni stezi.
Med predstavitvijo svečanih stvaritev domače oblikovalke Agnieszke Maciejak je 36-letna Naomi povsem zasenčila preostale manekenke.

Sijala je v seriji osupljivih dolgih večernih oblek, med njimi v zeleni satenasti obleki z visokim razporkom in prosojni obleki iz vijoličnega šifona.

Naomi, z novo, modno kratko pričesko je pokazala, da ima še vedno tisto nekaj, zaradi česar je postala ena najboljših in najbolj znanih manekenk. Da je zanimanje za britansko lepotico še vedno tako veliko kot nekoč, kaže tudi dejstvo, da so novinarji morali čakati kar tri ure na pogovor s črno gazelo.

Odkar so jo pri rosnih 15 letih odkrili modni skavti v Londonu, je Naomi postala prava legenda v modni industriji. Poleg tega, da se še vedno pojavlja na modnih stezah, ima tudi lasten parfum, njene romance in slaven temperament pa so samo še povečale zanimanje medijev zanjo.