Nelly in Reebok se veselita sodelovanja, katerega plod bo Nellyjeva linija športne obutve in oblačil. Foto: EPA
Nelly in Reebok se veselita sodelovanja, katerega plod bo Nellyjeva linija športne obutve in oblačil. Foto: EPA
Tudi igralka Christina Ricci sodeluje z velikanom Reebokom. Foto: EPA

Nelly se je s podpisom pogodbe z enim največjih proizvajalcev športnih oblačil in obutve pridružil številnim drugim zvezdnikom iz sveta športa in zabave, ki z Reebokom že sodelujejo, med njimi so igralki Lucy Liu, Christina Ricci, raper 50 Cent, košarkar Allen Iverson ...

Do konca letošnjega leta bodo na police trgovin že prišle moške superge z Nellyjevim podpisom, spomladi 2006 pa bodo sledila še oblačila in modni dodatki, ki bodo plod Nellyjevih idej. Ime Nellyjeve kolekcije za Reebok zaenkrat še ni znano. Pevec bo nastopil tudi v Reebokovi več milijonov dolarjev vredni seriji oglasov "I Am What I Am", s katero so začeli letošnje leto.

Nelly je sodelovanje z Reebokom pospremil z besedami: "Vedno sem si želel svoje superge, superge, ki bi odražale čisto moj slog. Nekako najbolj logično se mi je zdelo, da bi mi željo izpolnil prav Reebok, saj popolnoma razumejo in spoštujejo kulturo športa, glasbe in zabave nasploh."

Tudi pri Reeboku ne skrivajo zadovoljstva: "Naše partnerstvo z Nellyjem pomeni še močnejšo združitev športa in glasbe. Nelly ni le neverjeten glasbenik. Njegova strast do glasbe ni nič manjša kot njegova ljubezen do športa. Njegov slog je edinstven, na neki način je prekoračil glasbene in kulturne žanre in zato nagovarja najširše množice."