Medijski pomp glede Seksa v mestu je Davisova dobro unovčila: za Belk bo oblikovala svojo modno linijo. Foto: EPA
Medijski pomp glede Seksa v mestu je Davisova dobro unovčila: za Belk bo oblikovala svojo modno linijo. Foto: EPA

43-letna igralka, oboževalcem "Seksa" znana v vlogi Charlotte, ki velja za najbolj umirjeno in razumno, pa tudi najbolj "poštirkano" od slavne četverice, naj bi še to jesen v sodelovanju z ameriško blagovnico Belk oblikovala lastno modno linijo. V njeni "moderni, ženstveni in slogovno osveščeni" kolekciji se bodo znašle oblekice, pletenine, džins, torbice, čevlji, nakit in spodnje perilo. Za kose iz linije bo treba odšteti od okoli 25 do 150 evrov.

Odraščala med nakupi v Belku
Davisova je povedala: "Odraščala sem med nakupovanjem v Belku. To je bila najlepša trgovina pri nas in varčevala sem z žepnino, da sem se lahko odpravila tja." Tudi pri Belku so navdušeni nad sodelovanjem s Kristin in se veselijo, da bodo jeseni lahko svojim strankam predstavili to "vznemirljivo kolekcijo".

V izjavi za javnost so sporočili: "Kristin se izvrstno prilega Belku. Odrasla je med nakupovanjem pri nas in se zaveda modnega sloga naših strank. Mislimo, da jim bodo moderni izdelki znamke Kristin Davis zelo všeč. Oblikovana je tako, da zajema Kristitinin videz in osebnost, hkrati pa ponuja drzne modne izdelke, ki jih ne bodo našli v nobeni drugi trgovini."