Foto:
Foto:
Patricia Field
Kot se za modno oblikovalko in stilistko spodobi, ima tudi Fieldova prepoznaven osebni slog. Njen zaščitni znak: ognjeno rdeči lasje. Foto: EPA

Znana britanska veriga veleblagovnic je podpisala dogovor s stilistko "Seksa" Patricio Field, ki je odgovorna za (pogosto ekstravagantno) podobo zvezdnic filma, pa tudi za slovito obsedenost z "manolkami" in vrtoglavo visokimi petami nasploh.

Njena kolekcija za M & S za letošnjo jesen in zimo v trgovine prihaja oktobra. To je hkrati prvič, da M & S sodeluje z oblikovalcem za ekskluzivno kolekcijo.

Na prodaj ekskluzivno pri Marks & Spencer
Neil Hendy, vodja oddelka za oblikovanje ženskih oblačil pri M & S, je za neki britanski modni časopis povedal, da bo kolekcija zelo "eklektična in glamurozna", saj predstavlja prepoznavni slog Patricie Field. Za M & S naj bi bilo to pomembno sodelovanje, saj je Fieldova veliko ime, s katerim jim je v čast delati.

Direktorica oddelka za oblačila pri M & S Kate Bostock pa dodaja: "Navdušeni smo, da nam je uspelo podpisati to pogodbo. Odločeni smo, da bo na prodaj ekskluzivno pri nas - ne le v Veliki Britaniji, ampak tudi na naših mednarodnih trgih, saj je zares izjemna in velik korak za nas."

Najbliže kar na spletu
Kolekcija Patricie Field za M & S zajema 35 kosov in bo na voljo v desetih njihovih podružnicah in na spletu. Kolekcija cilja na kupce luksuznih dobrin in se spogleduje z modnimi smernicami in glamurjem. Njena osrednja tema so enodelne obleke, vključuje pa tudi kolekcijo topov, hlač in modnih dodatkov.

A. K.