Beyonce se ponaša z izjemnimi plesnimi in pevskimi sposobnostmi, poleg glasu pa jo odlikuje tudi izklesan stas. Foto: EPA
Beyonce se ponaša z izjemnimi plesnimi in pevskimi sposobnostmi, poleg glasu pa jo odlikuje tudi izklesan stas. Foto: EPA

Iz ZDA so se razširile govorice, da bo Victoria za popzvezdnico Beyonce oblikovala kolekcijo odrskih oprav, ki jih bo lepa pevka nosila na svoji naslednji turneji. Beyonce naj bi bila namreč navdušena nad Victoriinimi modnimi dosežki in njenimi elegantnimi, damskimi kolekcijami, zato je nekdanjo članico dekliške zasedbe Spice Girls prosila za oblikovanje kostumov, s katerimi naj bi zanjo ustvarila "nov sofisticiran odrski videz", piše portal Handbag.

Za Beyonce so odrske kostume že oblikovala zveneča modna imena, kot so Thierry Mugler, Donatella Versace in Giorgio Armani. Po navadi je šlo za bleščeče, razgaljujoče in izjemno kratke kose s številnimi bleščicami, futurističnim pridihom in barvitim okrasjem, ki so postale pravi sinonim za pevko. Beyonce pa naj bi si zdaj zaželela svoj videz popeljati v novo, bolj elegantno smer, zato je k sodelovanju povabila Posh.

Začetek nečesa velikega?
Že omenjeni portal takole citira vir, ki je spregovoril za tabloid Daily Mirror: "Beyonce je velika oboževalka Victorie, kar Victorii laska in se bo zato posvetila oblikovanju nekaj kosov. Beyonce v svoji zbirki že ima nekaj njenih oblek, še posebej pa je navdušena nad dolgimi elegantimi kosi, ki so velik odmik od njenih bleščečih odrskih kostumov. To sodelovanje bi bilo lahko začetek nečesa velikega."

Obleke naj bi Beyonce prvič predstavila še letos, ko se bo vrnila na ameriške odre.