Zakonca sta - modno usklajena, seveda - septembra obiskala Benetke. Foto: EPA
Zakonca sta - modno usklajena, seveda - septembra obiskala Benetke. Foto: EPA

32-letna samooklicana modna gurujka je to razkrila v svoji knjigi o modi in lepoti z naslovom That Extra Half An Inch, ki bo izšla v ponedeljek.

"Čeprav verjetno mislite, da hodim od butika do butika, se na hitro razgledam in nato ukažem: Dajte mi ta kos v vseh barvah, ki so na voljo!, a temu še zdaleč ni tako. Ko na policah najdem krasno obleko, si jo nekaj časa ogledujem, nato pa prosim prodajalko, naj mi jo za nekaj časa shrani. Nato odidem iz trgovine in premišljujem, ali jo zares potrebujem in s čim jo bom lahko kombinirala."

Nekdanja "spajsica" je še dodala: "Vedno znova samo sebe presenetim, saj mi obleka, za katero bi še pred trenutki "ubijala", naenkrat sploh ni več všeč. Če pa mi ne gre iz glave, stopim nazaj do trgovine in si jo privščim."

Odločilne za samozavest so pete!
Victoria bo v ponedeljek predstavila tudi spletno stran svoje modne znamke dvbstyle.com. Naslov njene knjige pa je Angležinja razložila takole: tistih dodatnih nekaj centimetrov pete pri čevljih je odločilnih pri tem, kako se bo ženska počutila v svoji koži in kako samozavestno bo nosila svoja oblačila.