Adriana Lima in Alessandra Ambrosio z manekenskimi kolegicami Gisele Bundchen, Tyro Banks in Heidi Klum. Foto: EPA
Adriana Lima in Alessandra Ambrosio z manekenskimi kolegicami Gisele Bundchen, Tyro Banks in Heidi Klum. Foto: EPA

Manekenke Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart, Miranda Kerr, Adriana Lima, Karolina Kurkova in Selita Ebanks so zaslovele prav kot "angeli" priznane modne znamke spodnjega ženskega perila. S fotografijo, na kateri pozirajo gole, pa se bodo gotovo zapisale v zgodovino.

26-letna Alesandra Ambrozio, za katero je modna ikona Tyra Banks dejala, da ima bleščečo prihodnost v modnem svetu, se z manekenstvom ukvarja od 12. leta. 23-letna Izabel Gular kot manekenka Victoeria's Secreta najbolj pogreša mamino kuhinjo, saj si ne sme več privoščiti obilnih obrokov. Njena kolegica Avstralka Miranda Kerr pa je z zmago na izboru za mis pri trinajstih letih povzročila pravi škandal, saj so njene agente obtožili otroške pornografije.

25-letna Adriana Lima je v modnem svetu že od 13. leta, poznana pa je tudi kot obraz znamke make-upa Maybelinne ter kot najlepša devica, saj namerava s seksom počakati do poroke. 23-letna Čehinja Karolina Kurkova se je v New York preselila pri sedemnajstih letih in že pozirala za naslovnico znane modne revije Vogue. Selita Ebanks je prišla v New York, da bi študirala pravo, vendar se je nato posvetila manekenski karieri.