Gisele je upihnila prvo svečko. Foto: Reuters
Gisele je upihnila prvo svečko. Foto: Reuters
Heidi Klum in Seal
Heidi in Seal sta bila najbolj očarljiv par. Foto: Reuters
Dekleta so bila zelo razposajena. Foto: Reuters

Prve so se po modni stezi sprehodile Gisele Bundchen, Carolina Kurkova in Heidi Klum.

In nanje bodo pred televizorji čakali milijoni Američanov, ki si bodo šov lahko po enoletnem premoru ogledali 6. decembra.

Lani so bili gledalci za eno najbolj gledanih oddaj prikrajšani zaradi razkrite dojke Janet Jackson. Producenti oddaje, v kateri manekenke predstavljajo nove modele spodnjega perila Victoria's Secret, pa so imeli težave že prej.

Nekaterim gledalcem pogled na bolj ali manj razgaljene lepotice ni všeč, ti so pošiljali pritožbe celo na državno komisijo za medije.

Sanjska manekenska ekipa
Pri Victoria' Secret pa so izkoristili letošnje zatišje in se odločili, da desetletnico modne hiše proslavijo, kot se spodobi. Prvo svečko je upihnila Gisele Bundchen, drugo Heidi Klum, tretjo pa Carolina Kurkova, nova članica Victoriine zvezdniške ekipe.

Sledile so jim tri Brazilke: Alexandra Ambrosio, Adriana Lima in Fernanda Tavares. V sedmo svečko je dihnila Tyra Banks, veteranka modnih stez, ki trenutno vodi peto sezono oddaje, v kateri iščejo naslednji ameriški vrhunski model. Osma svečka je bila rezervirana za rusko lepotico Natašo Poly, ki je zastopala mlajšo generacijo manekenk.

Zapela sta Ricky Martin in Seal
Deveto svečko je upihnil nihče drug kot Ricky Martin, ki je skupaj s pevcem Sealom branil moške barve in poskrbel za glasbeni vložek, in deseto še ena veteranka, Naomi Campbell.

Eden izmed vrhuncev je bil gotovo tisti, ko sta bila hkrati na odru Heidi Klum in njen mož Seal. Heidi je le dva meseca po porodu nosila čudovit nedrček, pošit s kristalčki Swarovski, hrbet pa so ji krasila angelska krila.