Katy se bo kmalu poročila s komikom Russellom Brandom. Foto: EPA
Katy se bo kmalu poročila s komikom Russellom Brandom. Foto: EPA

Ameriška pevka, ki je zaslovela z uspešnico I Kissed the Girl, je za ta projekt združila moči s podjetjem Firmenech in ustvarili so parfum Purr (Predenje) by Katy Perry.

Ne želi posnemati nikogar
Temnolaska že komaj čaka, da bo novost novembra prišla na prodajne police. Dejala je: "Res je, da ima mnogo zvezdnic že svojo dišavo in da so mnogi parfumi res izjemni, a sama bom ponujala nekaj čisto posebnega. Nisem rekla nekaj v smislu: 'Obožujem gardenije' in to je bilo to, saj bi bila to prelahka pot. Resnično sem si želela ustvariti dišavo, ki še ne obstaja in ne bi spominjala na kakšno drugo. Nikoli ne bi imela dišave samo zato, da bi jo imela, da bi posnemala druge znane ženske."

25-letnica je še dodala, da si je vedno želela imeti svojo dišavo, saj je že kot dekletce rada obiskovala parfumerije in primerjala dišave med seboj. "Danes imam v svoji sobi okoli 50 dišav in vedno znova me preseneti skrivnostnost, ki se skriva v stekleničkah."

Ime spominja na njen priimek
In kako se je odločila za ime parfuma, Purr? "Sem zelo čustven, pesniško navdahnjen človek in beseda 'purr' v mojih ušesih zveni zelo melodično, mehko. Nekoliko spominja tudi na besedo 'perfect', morda pa tudi na moj priimek Perry. Zdelo se mi je nekako logično. V bistvu je bilo pri vsem projektu najtežje to, da sem morala novico vse leto držati za zobmi, saj sem umirala od tega, da bi o svoji dišavi povedala prav vsakemu."