Ljubljansko tržnico ob sobotah zasedejo pravi podeželani in s seboj prinesejo doma prekajene klobase, salame in druge suhomesnatei izdelke, pa doma pripravljene sladice, gibanice, piškote, številne vrste kruha, košare sadja in zelenjave, na kilograme gob, kolute sirov in celo, kot nam je zagotovila prodajalka, v dolenjskih gozdovih nabran kostanj.
In ker je le domače zares domače, so nad ponudbo podeželja v Ljubljani navdušeni tudi obiskovalci, ki so z neverjetno hitrostjo pobirali rezinice salame, koščke sira, kruha in piškotov ter pokušali prvi letošnji pridelek grozdja (v že sprešani obliki seveda).
Nekaj utrinkov iz sobotnega dopoldneva na ljubljanski tržnici si oglejte s klikom na fotografije spodaj.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje