Sarah je velik medijski uspeh dosegla že z izdajo svoje knjige. Foto: EPA
Sarah je velik medijski uspeh dosegla že z izdajo svoje knjige. Foto: EPA

Šov, v katerem bo sodelovala sama Palinova, naj bi imel najmanj osem epizod. Šlo naj bi za zgodbe o domiselnih Aljaščanih in njihovih tradicijah, poroča spletni portal EW. V njem naj bi sodelovala le nekdanja kandidatka na listi republikancev za podpredsednico države. "Kot neke vrste ljubezensko pismo Palinove Aljaski," je povedal eden izmed sooustvarjalcev. "Tu ne bo nič političnega," je še dodal.

Palinova ostaja (še) brez kupca
Toda kupca za njen resničnostni šov še ni. Že res, da so njeni spomini Going Rogue čez lužo bili velik prodajni hit in da je njeno gostovanje v oddaji The Tonight Show 2. marca pred televizijske sprejemnike privabilo 5,8 milijona gledalcev, toda naložba v njo zna biti za televizijske mreže zelo tvegan posel.

Vodilni so namreč zelo skeptični glede predvajanja, po njenih besedah apolitične oddaje, saj ti to lahko političarka obrnila sebi v prid in naznanila "napad" na predsedniški položaj leta 2012.

Sicer pa je Palinova tudi brez lastnega šova izredno popularna oseba med komiki in televizijskimi voditelji, ki si na njen račun večkrat privoščijo kakšno (neslano) šalo. Sicer pa tudi njej ni tuja vloga komedijantke.


Sarah Palin v vlogi stand-up komedijantke

Klic humorista v vlogi francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja
Komedijantka Tina Fey v vlogi Sarah Palin
Komedijantka Julie Maurer v vlogi Sarah Palin
David Letterman o Sarah Palin
Parodija na račun Palinove družine