Zvezdniški par naj bi se poročil v tujini, najverjetneje bosta izbrala kakšno tropsko destinacijo, na poroki pa bo prisotna Katina mati Linda. Foto:
Zvezdniški par naj bi se poročil v tujini, najverjetneje bosta izbrala kakšno tropsko destinacijo, na poroki pa bo prisotna Katina mati Linda. Foto:
Pete Doherty
Na sodišče mora zaradi starih obtožb, povezanih z mamili, spet decembra. Še vedno mu grozi zaporna kazen, če se ne bo ozdravil odvisnosti od mamil. Foto: Reuters

27-letni Doherty je 32-letno Mossovo zaprosil med sprehodom po posestvu klinike Priory, kjer se zdravi zaradi odvisnosti od cracka in heroina. Pevec skupine Babyshambles, ki je zaslovel v zasedbi Libertines, se že nekaj let spopada z odvisnostjo od mamil. Njegovo zdravljenje naj bi tokrat (od mamil se je poskušal odvaditi že večkrat) odlično napredovalo, dobro obveščeni pravijo, da se je zredil in izgleda zdravo kot že dolgo ne. Na terapiji se je izkazalo, da zdaj ve, kaj mora storiti - nehati jemati mamila in poiskati pomoč, ko bo spet v skušnjavi. Kate naj bi bila navdušena nad njegovim razmišljanjem in zdaj njune poroke ne more nič več ustaviti, je še povedal vir s klinike.

Iz Londona v bližino New Yorka?
Govori se, da zaljubljenca še letos načrtujeta selitev v Ameriko, saj tam nista tako znana in bi imela več zasebnosti. Kate je velika ljubiteljica ZDA in tamkajšnjega načina življenja, svetovljanski New York pa naravnost obožuje. S Petom naj bi se že zanimala za neko podstrešno stanovanje s tremi spalnicami v New Jerseyju.

Supermanekenka Kate in težavni rocker Pete se, kot je znano, srečujeta že več kot leto dni. Lanskega septembra je supermanekenko neki fotograf zasačil med uživanjem kokaina v studiu v zahodnem Londonu, kjer je Doherty snemal ploščo. Sledili so medijski linč in nekaj prekinjenih manekenskih pogodb, zdaj pa Katina zvezda sije kot še nikoli prej.