Reese je z Jakeom izredno srečna - oba sta uspešna in družinska človeka, zato naj bi se popolno ujemala. Jakea so videli tudi že na sprehodu z njenima otrokoma. Foto:
Reese je z Jakeom izredno srečna - oba sta uspešna in družinska človeka, zato naj bi se popolno ujemala. Jakea so videli tudi že na sprehodu z njenima otrokoma. Foto:
Reese in Ryan
Za razpad zveze med igralcema naj bi bil vzrok tudi ljubosumje glede kariere - ona je bila precej uspešnejša kot on. Oskar je stvari še poslabšal. Foto: EPA

"Bizarno je," je svetlolasi igralec povedal v intervjuju za USA Today in dodal, da ne mara gledati fotografij Witherspoonove z njenim novim fantom, igralskim kolegom Gyllenhaalom.

"Velikokrat si rečem: V kakšni čudni situaciji sem se znašel," je bil iskren zvezdnik Usodne nesreče in Podlih iger. "Ampak na določeni točki veš, da se bo to zgodilo, zato si pripravljen."

33-letni Phillippe se je od Witherspoonove - matere njunih dveh otrok, osemletne Ave in štiriletnega Deacona, - razšel oktobra 2006. Oskarjevkino novo romanco so tabloidi prvič objavili marca, ko so ju z zvezdnikom filma Gora Brokeback opazili pri večerji v losangeleškem Il Sole.

Glede svojega razmerja še vedno nezgovoren
Kako pa kaj Phillippovo ljubezensko življenje? Lepi igralec, ki so ga že večkrat povezovali s soigralko iz najnovejšega filma Stop Loss Abbie Cornish, ostaja nezgovoren. "To pa je nekaj, o čemer raje ne bi govoril," je povedal. "Se bom kar odločil za 'brez komentarja'."

Ni čudno. Abbie so namreč mediji označili kot glavni vzrok Ryanove ločitve. Igralec po drugi strani vztraja, da kljub boleči ločitvi, po kateri naj bi celo premišljeval o samomoru, ne izključuje drugega zakona. "Vidim se ponovno v tej vlogi, ja. In zagotovo se vidim, da bi spet postal očka. Sem še precej mlad in veliko lepih stvari je povezanih z idejo poroke in družine. Le ne deluje vedno perfektno za vse pare."

C. R.