Ste že del Mojega spleta? Še ne? Postanite to čim prej in bodite vidni. Foto: MMC RTV SLO
Ste že del Mojega spleta? Še ne? Postanite to čim prej in bodite vidni. Foto: MMC RTV SLO
Moj svet
Moj svet - MMC-jevo socialno mreženje. Foto: MMC RTV SLO

Trenutno ima Moj Splet 66.039 uporabnikov, 1.565 piscev blogov, okrogli številki 200.000 pa se bližajo tudi komentarji na Mojem spletu (trenutno jih je 199.062, številka pa nenehno raste).

Blogozija je pravi hit
Po odličnem uspehu prvega blogarskega literarnega natečaja poezije in proze, ki jo ustvarjajo pisci blogov Mojega sveta, je MMC podoben natečaj razpisal tudi letos. Najboljši blogi so bili tako kot lani objavljeni v Blogoziji 2.

Moj splet, ki je namenjen uporabnikom portala MMC, se je "rodil" pred šestimi leti. Uporabniki od takrat pišejo bloge, na forumih izražajo svoja mnenja, z drugimi uporabniki pa delijo tudi svoje fotografije in videoposnetke, doživetja s počitnic pa objavljajo na Popotniku. Aplikacija Moj avdio omogoča nalaganje zvočnih datotek.

S pomočjo Mojega spleta do starih znancev
Da bi bil Moj splet za uporabnike čim privlačnejši, na MMC-ju skrbimo, da se nenehno širi in ponuja vedno nove in zanimive aplikacije. Mednje sodita tudi storitvi Moj svet in Sošolci. Na Mojem svetu lahko širite mrežo znancev in prijateljev ter klepetate tudi ob gledanju televizijskih prenosov, storitev pa deluje tudi prek SMS-ov. Uporabniki lahko tako pošiljajo kratka sporočila o tem, kje so in kaj delajo, ter komunicirajo s prijatelji. Storitev Sošolci omogoča iskanje starih prijateljev, s katerimi ste izgubili stik, ali pa vpišete svoje podatke in vas lahko poišče kdo drug.

MMC vas vabi, da poveste, kaj mislite, kdo ste, kaj delate in kaj se vam dogaja. Bodite vidni, bodite del Mojega spleta.

T. V.