Spletna skupnost Moj splet nezadržno raste. Foto: MMC RTV SLO
Spletna skupnost Moj splet nezadržno raste. Foto: MMC RTV SLO

Moj splet deluje že od leta 2003 in uporabnikom ponuja sodelovanje v razpravah na forumih, kjer je svoje mnenje zapisalo že 12.143 ljudi o 25.340 različnih temah, pisanje blogov, kar počne 1.287 blogarjev, preberemo pa lahko 15.159 njihovih zapisov.

Uporabniki imajo tudi možnost nalaganja videoposnetkov in fotografij ter na storitvi Popotnik pisanje potopisov, ki jih lahko opremijo s slikami in zemljevidi. Trenutno lahko preberemo že 419 zanimivih potopisov. Prek aplikacije Moj avdio pa lahko na Moj splet naložite svoje avdiodatoteke.

Najnovejša storitev Moj svet na Mojem spletu uporabnikom omogoča objavo vsakdanjih dogodkov in spremljanje dogodkov prijateljev preko spleta ali mobilnega telefona.

Videz Mojega spleta lahko oblikujete po svojih željah, vaše ustvarjalno izražanje pa lahko predstavite na literarnem natečaju. Najboljše zapise bo MMC objavil v knjigi.

MMC RTVSLO je kot prva medijska hiša v Sloveniji odprla tudi svoj otok v navideznem svetu Second Life, zato vabimo vse, da se nam pridružite.