Med več kot tisoč blogarji na MMC-jevem Mojem spletu so znana in neznana imena, ki izražajo svoja mnenja in delijo svoje misli z drugimi. Foto: MMC RTV SLO
Med več kot tisoč blogarji na MMC-jevem Mojem spletu so znana in neznana imena, ki izražajo svoja mnenja in delijo svoje misli z drugimi. Foto: MMC RTV SLO

Trenutna številka kaže, da ima Moj splet že 51.265 uporabnikov, 1.001 avtorjev blogov, pa je vneslo že 10.083 blogarskih zapisov.

Odličen odziv na blogarski literarni natečaj
MMC
je lani razpisal literarni natečaj poezije in proze, ki jih ustvarjajo pisci blogov Mojega sveta in najboljše objavil tudi v tiskani obliki, v knjigi Blogozija. Natečaj je bil zelo uspešen, saj je prispelo več kot 1.500 prispevkov. Žirija je izbrala 74 najboljših, najbolj svežih, drugačnih in opaznih med soblogarji. Blogerji lahko že pišete prispevke za Blogozija 2. Prispevke uvrstite v kategorijo "Literarni natečaj".

Moj splet je cel svet
Moj splet je začel delovati leta 2003. Od takrat uporabniki pišejo bloge, izražajo mnenja na forumih, nalagajo videoposnetke in objavljajo fotografije, svoja dopustniška doživetja pa delijo na Popotniku.

Omenjenim aplikacijam se je pridružil tudi Moj Avdio, ki omogoča nalaganje zvočnih datotek. Moj splet se neprestano širi, saj lahko upoprabniki zdaj uporabljajo tudi storitvi Moj svet in Sošolci. V Mojem svetu lahko širite mrežo znancev in prijateljev ter klepetate. Storitev deluje tudi preko SMS-ov, uporabniki pa lahko pošiljate kratka sporočila o tem, kje ste in kaj delate, in komunicirate s prijatelji.

Preko storitve Sošolci lahko poiščete stare prijatelje, ki jih že več let niste srečali, ali pa vpišete svoje podatke in morda se bo "izgubljeni prijatelj" javil sam.

Povejte in pokažite, kaj razmišljate, kje ste, kaj delate, koga iščete in kaj se vam dogaja. Bodite vidni. Moj splet je vaš splet.