Nov MMC-jev mobilni portal je preglednejši, sodobnejši in prijaznejši. Foto: MMC RTV SLO
Nov MMC-jev mobilni portal je preglednejši, sodobnejši in prijaznejši. Foto: MMC RTV SLO
Mobilni portal
S pomočjo prenosnega telefona lahko prvi program TV Slovenija spremljate v živo. Foto: MMC RTV SLO

Nov mobilni portal je dosegljiv na naslovu www.rtvslo.si, če se vaš prenosni telefon ne preusmeri samodejno na mobilni portal, pa za naslov vtipkatje www.rtvslo.si/pda.

Na novem mobilnem portalu več videovsebin
Na vhodni strani so nanizane najpomembnejše novice dneva in meni, prek katerega lahko dostopate do drugih portalov, torej Športa, Zabave, Kulture, Vremena in Servisnih informacij. Če se preusmerite na posamezen portal, so vam najprej na voljo najpomembnejše vsebine, prek menijev pa lahko dostopate do celotne vsebine. Mobilni portal omogoča tudi ogled fotogalerij, povezav v novicah, sorodnih novic ...

Obogatena je tudi ponudba videovsebin. Prvi program TV Slovenija lahko spremljate v živo, izbirate pa lahko tudi med široko paleto videonovic, od vremenske napovedi, športnega pregleda do dnevnoinformativnih oddaj.

Prireditev izberite kar prek prenosnega telefona
Si želite na prireditev? Tudi s pomočjo prenosnega telefona lahko dostopate do novega portala Prireditve, kjer lahko izbirate med številnimi kulturnimi, športnimi in drugimi prireditvami po vsej Sloveniji.

Prikrajšani pa ne boste niti tisti z manjšimi prenosnimi telefoni, saj je mobilni potrtal še naprej na voljo na naslovu wap.rtvslo.si ali www.rtvslo.si/wap.