Samo v Sloveniji imamo v mesecu marcu zabeleženih 495.587 uporabnikov. Foto: MMC RTV SLO
Samo v Sloveniji imamo v mesecu marcu zabeleženih 495.587 uporabnikov. Foto: MMC RTV SLO
Uroš Urbanija
"Veseli smo, da je vse večje število uporabnikov očitno vedno raje posega po naših raznovrstnih vsebinah," je ob teh številkah dejal odgovorni urednik MMC-ja Uroš Urbanija. Foto: MMC RTV SLO

www.rtvslo.si v marcu po obiskanosti dosegel kar dva rekorda in se zavihtel na tretje mesto med slovenskimi spletnimi portali.

Samo v Sloveniji imamo namreč v marcu zabeleženih 495.587 uporabnikov, če pa k temu prištejemo še 64.484 tujih uporabnikov, številka presega pol milijona.

V marcu rekordna klikanost portala
Hkrati s tem pa je precej narastlo tudi število prikazov strani, torej klikanost, kjer v marcu beležimo rekordnih 49.251.596 prikazov. S temi podatki se portal uvršča med tri najbolj brane slovenske portale.

Spletni klepet z odgovornim urednikom MMC-ja Urošem Urbanijo si lahko preberete tukaj.


"Veseli smo, da vse večje število uporabnikov očitno vedno raje posega po naših raznovrstnih vsebinah,"
je ob teh številkah dejal odgovorni urednik MMC-ja Uroš Urbanija.

"Trudimo se namreč, da MMC postaja vsak dan bolj odprt portal za najrazličnejša relevantna mnenja in stališča. Po eni strani nam seveda s številnimi informacijami pomagajo tudi uporabniki sami, za kar se jim na tem mestu iskreno zahvaljujem. Po drugi strani pa se vsi novinarji MMC-ja, skupaj z ostalimi novinarji RTV-ja, resnično trudijo, da smo pri objavi informacij hkrati hitri, kakovostni in zanesljivi, po drugi strani pa z objavo ekskluzivno RTV-jevskih zgodb portal dobiva tisto vrednost, zaradi katere se ga še posebej splača obiskati," je še dejal Urbanija.