Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleksander Kolednik

Slovenija RTV med podpisniki kodeksa o omejitvi sovražnega govora

14.12.2010

Večji nacionalni spletni portali, med katerimi je tudi Multimedijski center RTV Slovenija, so s spletno prijavno točko Spletno oko slovesno podpisali kodeks o regulaciji sovražnega govora.

Slovenija Klemenčič: Financiranje strank v krizi absolutno najboljša naložba

13.12.2010

Slovenija je ena izmed držav EU-ja, ki imajo zagotovljeno anonimnost donatorjev strank, kar omogoča netransparentno delovanje, trdi Habičeva. Z novo zakonodajo temu naj več ne bi bilo tako.

Slovenija Pahor: S sindikati smo dosegli dogovor; Posedi: Dogovora ni

13.12.2010

Sklenili smo dogovor, da bomo s sindikati sestavili dispozicijo, kako servisirati vprašanje sistema plač v javnem sektorju, trdi Pahor. Posedi: Dogovora ni. Premier je le izrazil željo po pogovorih.

Slovenija Širca: Še naprej bomo čutili slabosti Grimsovega zakona

12.12.2010

Osnovno sporočilo referenduma je, da je treba spremeniti referendumsko ureditev. Izid je slaba novica za RTV, ustvarjalce in tudi gledalce, je neuradne izide komentiral Golobič.

Slovenija Kresalova dobila potrdilo brezplačno?

10.12.2010

V Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana ministrici za notranje zadeve Katarini Kresal naj ne bi zaračunali potrdila, s katerim je dokazovala, da nima težav z mamili.

Družabno Janković košarkarjem napovedal medaljo

10.12.2010

Ljubljanski župan Zoran Janković je ob izteku leta v Kulturnem centru Tobačna 001 pripravil sprejem za predstavnike medijev, na katerem so se pojavili številni znani obrazi.

Slovenija "Milan Kučan nas podi stran od demokracije"

08.12.2010

Živimo v virtualnem svetu, ki si ga različno razlagamo. Eni mislimo, da smo v nočni mori, drugi pa, da smo v Disneylandu. Potrebujemo otroka, ki bo rekel: Cesar je gol, je prepričan Žiga Turk.

Slovenija Magajna: Bojim se, da so cilj zakona o RTV-ju kadrovske menjave

08.12.2010

RTV je pomembno polje za politično prevlado. Kmalu bomo v predvolilnem obdobju, zato je pomembno, kdo je novinar in kdo urednik, meni nepovezani poslanec Andrej Magajna.

Slovenija Žugelj: Zatajila je Banka Slovenije

07.12.2010

Direktor Agencije za trg vrednostnih papirjev Damjan Žugelj je s prstom pokazal na regulatorje, predvsem Banko Slovenije, ki naj pri spornih menedžerskih prevzemih ne bi primerno ukrepala.

Slovenija Türk: Država in Cerkev naj raziščeta svojo krivdo in jo obsodita

07.12.2010

Predsednik Türk se je na Teološki fakulteti z obžalovanjem spomnil krivic, ki so se tej ustanovi zgodile pod oblastjo ideologije, "ki se je morala v prid in zadoščenje vseh umakniti".

Slovenija Razočarani Popovič upa, da bo župan Ankarana sodeloval s Koprom

06.12.2010

Koprski župan Boris Popovič odločitev ustavnega sodišča o ustanovitvi občine Ankaran obžaluje, a pravi, da jo bodo spoštovali. To zagotavlja tudi predsednik DZ-ja Pavle Gantar.

Slovenija Svetlik o svojem odstopu: Dokler se reforme izvajajo, od njih ne odstopam

06.12.2010

Če zakon o invalidskem in pokojninskem zavarovanju ne bo sprejet, bodo potrebni še ostrejši ukrepi in dodatni intervencijski zakoni, poudarja minister za delo Ivan Svetlik.

Stran 37 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov