Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Irena Kodrič Cizerl

Radio Maribor Tudi tujina boleha za lastnimi težavami

25.01.2021

Gost oddaje Obrazi sosednje ulice je bil dr. Urban Bren s Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Mariboru in prorektor za prenos znanja. Kranjčan že sedem let živi v Mariboru in opravlja pomembne naloge, od pedagoških do raziskovalnih.

Radio Maribor Tehnologija socialnega in intimnega ne more nadomestiti

19.01.2021

S prvim od treh seminarjev se danes ob 18-ih nadaljuje mednarodni festival umetnosti, tehnologije in znanosti KIBLIX, ki ga pripravlja mariborsko Kulturno-izobraževalno društvo KIBLA.

Radio Maribor Piši, kakor da pripoveduješ meni

11.01.2021

Pri mariborski Založbi Pivec je 22. decembra lani, prav na 90. rojstni dan pesnice Neže Maurer izšla njena biografija z naslovom V pesmih je moje življenje. Napisala jo je Mariborčanka Liljana Jarh.

Novice Vse tri umetnice izhajajo iz odnosov

06.01.2021

M+A+S sezuje tudi vas! je naslov razstave, ki so jo v Miheličevi galeriji na Ptuju postavili v času, ko so galerije in muzeji še vedno zaprti, z njo pa se predstavljajo tri vidne likovne umetnice: Metka Kavčič, Anka Krašna in Saša Bezjak.

Radio Maribor Naši otroci so junaki

31.12.2020

Tudi v Mladinskem domu Maribor bodo poskušali zadnji večer v letu preživeti vsaj malo drugače. Tam običajno živi okoli 100 otrok in mladostnikov; med medprazničnimi počitnicami pa je v domu ostalo osem mladih, ki se iz različnih razlogov niso vrnili domov

Radio Maribor Prinesli so kanček veselja in upanja

19.12.2020

Pred ptujsko enoto Doma za upokojence Ptuj so danes pripravili dogodek, s katerim so popestrili dan stanovalcem in osebju.

Radio Maribor Umetnost v vsako slovensko hišo

19.12.2020

Slovenija je ena redkih evropskih držav, ki nima umetnostnega sejma. Od leta 2015 ga poskuša ponovno obuditi MUS – Mariborski umetnostni sejem pod vodstvom kustosinje Nine Jeza.

Radio Maribor Ptuj ne bo EPK 2025

18.12.2020

Člani mednarodnega sveta neodvisnih strokovnjakov so danes razsodili in razglasili, da bo Evropska prestolnica kulture v Sloveniji leta 2025 Nova gorica, Ptuju, Ljubljani in Piranu v drugem izbirnem krogu s programom ni uspelo.

Radio Maribor Ne morejo do toplega obroka, ker ni avtobusa

07.12.2020

V Oddaji odkrivamo Maribor smo se pri nekaterih mariborskih dobrodelnih društvih in organizacijah pozanimali, kako pomagajo ljudem v stiski.

Radio Maribor Izumira ta naverjetna sposobnost biti tiho

25.11.2020

Anja Golob je pesnica, prevajalka, kritičarka, urednica in direktorica Založbe Vige Vage knjige, ki sooblikuje slovensko kulturno krajino in s kritičnim očesom in peresom spremlja družbo.

Radio Maribor Združitev aktivizma in umetnosti

23.11.2020

Ob 19-ih 30 se bo s predstavitvijo koledarja ZIZ uradno začel 2. festival zatiranih in zatiralcev - ZIZ, ki bo s spletnimi dogodki predstavil mariborsko alternativno gledališko produkcijo.

Radio Maribor Pogovor razbremeni, usmeri, pomaga

21.11.2020

Zaradi epidemije in ukrepov za zajezitev okužb je med ljudmi veliko stisk. V mariborskem Zdravstvenem domu so psihologi na voljo za razbremenilen pogovor, v Društvu Hospic so prilagodili pomoč umirajočim in žalujočim.

Stran 15 od 25
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov