Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Katja Štok

Lepota bivanja Prenovljeno stanovanje para, ki se oblikuje s finančnimi zmožnostmi

19.06.2021

Stanovanje mladega para v Ljubljani je lep primer, kako ljubitelji estetike in industrijskega oblikovanja počasi gradijo svoje gnezdo v skladu s finančnimi zmožnostmi in ko Ikeine kose zamenjujejo s tistimi večnimi.

#Biometrija Domen Savič: Podatki uporabnikov na spletu se uporabljajo tudi za izdelavo pametnih bomb in orožja

23.06.2021

Če so se nam na pohištvenem sejmu Ambient zdela vhodna vrata, ki se odpirajo s prepoznavo obraza, simpatična, je vse manj simpatično, da takšno tehnologijo vse bolj uporabljajo na delovnih mestih, vhodih v trgovino, domnevno tudi slovenska policija.  

#Epidemija Informacijska pooblaščenka: "Natakarji in prodajalci ne smejo postati zdravstvena policija"

18.06.2021

Nikoli si nismo mislili, da bomo dočakali dan, ko bomo lahko v restavraciji jedli le s potrdilom o našem zdravstvenem stanju. Med epidemijo sta prišla v navzkrižje zahteva po varovanju javnega zdravja in vdor v zasebnost.

Lepota bivanja Prefinjena hiša, ki ni čisto to, za kar se izdaja

12.06.2021

Eleganten vhod s steklenimi vrati, odprto svetlo stopnišče, ob katerem raste drevo, vinska omara, kamin, razkošni materiali. Hiša ni v Abu Dabiju, ampak v Sloveniji. V njej živi štiričlanska družina z dvema otrokoma.

Intervju Elan podira meje s prvimi zložljivimi smučmi na svetu: "Ste jih tokrat patentirali?" "Da."

05.06.2021

Prvih zložljivih smuči na svetu Voyager ni mogel uničiti niti Filip Flisar. Elan je trgu predstavil inovacijo, kot pred leti karving smuči, ta že pometa s konkurenco. "V neke projekte moraš iti, sicer te preprosto ni," pravi Leon Korošec.

Gospodarstvo Noro leto gradenj v Sloveniji: zmanjkuje materiala, cene surovin v nebo

19.05.2021

Obnove hiš, prenove stanovanj, novogradnje – gradbeništvo v Slovenijo cveti. Med razlogi so tudi presežna likvidna sredstva investitorjev, zaradi ustavitve proizvodnje med epidemijo pa so se surovine podražile, njihova dobava krepko zaostaja.

Lepota bivanja Jan Barič, Celjan, ki ptičjo krmilnico oblikuje v vesoljsko ladjo Zvezdnih stez

13.05.2021

Jan Barič, ki ima na Instagramu 20.000 sledilcev, dokazuje, da izdelki iz lesa niso nujno dolgočasni. Ptičja krmilnica kot vesoljska ladja iz Zvezdnih stez, pepelnik kot gramofonska plošča in stol z manjkajočim naslonjalom. Njegovo delo postaja opaznejše.

Obnova kulturne dediščine Oglobljen, ker je v črni kuhinji postavil kopalnico in stranišče

24.04.2021

Radi imamo kozolce, stara stanovanja in hiše, dokler jih ni treba obnavljati. Potem imamo lahko opravka tudi s konservatorji, kar pomeni dodaten finančni zalogaj. Toda kako doseči kompromis, tudi s prebivalci, pri varovanju objektov kulturne dediščine.

Naložba Kako je Bill Gates, eden najbogatejših Zemljanov, med epidemijo na skrivaj kupoval zemljo

21.04.2021

Medtem ko se svet bojuje z epidemijo covida-19, je Bill Gates, tretji najbogatejši Zemljan, med drugim po tiho kupoval kmetijska zemljišča v ZDA in postal celo njihov največji zasebni lastnik v državi. Številni se sprašujejo, čemu.

#Epidemija "Revolucionarno leto za dostavo hrane". Ana Roš: "Lahko bi jedli 100-odstotno lokalno".

11.06.2021

Med epidemijo so se naše prehrambne navade zasukale: ali smo postali zavzeti peki kruha z drožmi in začeli obdelovati vrtiček ali pa smo se z užitkom predali naročanju hrane na dom, pa naj bo zelena košarica zelenjave ali obložena pica in hamburger.

Lepota bivanja Kakšna preobrazba stanovanja v samem središču Kopra

08.04.2021

Ima le tri okna, več kot štiri metre visok strop in dodano medetažo, v kateri sta spalnica in spodaj pisarna, ki ju z bivalnim prostorom zamejuje steklena stena. In ne, pričujoče stanovanje ni del novogradnje, temveč staromeščanske hiše v Kopru.

Lepota bivanja Z vozlanjem od razkošnega hotela v Splitu do samega Dina Merlina

15.04.2021

Želela sta obuti vse znane pevce nekdanje Jugoslavije, Dina Merlina sta, Jana Plestenjaka (še) ne. Posebni čevlji so izdelani s tehniko makrame, ki je za ta upokojeni par iz Kopra, on je bil celo uradni fotograf vlade v BiH-u med vojno, tudi terapija.

Stran 11 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov