Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Nogomet "Zakaj spet le pet minut? Kosilo, ena ura!"

15.10.2009

Mraz, ki je v sredo zjutraj v Ljubljani pospremil skupino navijačev v San Marino, je bil le uvod v vremensko pester večer, po katerem so slovenski nogometaši ostali brez neposredne uvrstitve na SP.

Nogomet Video: Junak, ki je moral biti tudi nosač

11.10.2009

Valter Birsa je po sobotni zmagi med prvimi prišel iz slačilnice. A še preden je stopil pred novinarje, je pokazal, da tudi največji junaki ne uživajo nikakršnih privilegijev.

Nogomet Ko levičar udari z leve, ubije dve muhi na en mah

11.10.2009

Res je, da nam Bratislava še ni zagotovila uvrstitve na SP, a gotovo se je na elitnem seznamu mest, kjer so se pisale najlepše zgodbe slovenskega nogometa, pridružila Kijevu in Bukarešti.

Nogomet Bodo slovenski navijači preglasili slovaške?

10.10.2009

2.300 Slovencev bo danes v Bratislavi stiskalo pesti za slovenske nogometaše. Predsednik kluba Slovenija Supporters Aleš Kaučič zagotavlja, da bo imela Slovenija zelo močno podporo s tribun.

Nogomet Weiss namignil, da ima v rokavu presenečenje

09.10.2009

Slovaški selektor Vladimir Weiss ima začetno postavo za sobotno tekmo proti Sloveniji praktično že sestavljeno, nedorečeno je le še eno mesto.

Nogomet Upajmo, da jim ne bo spodrsnilo ne v hotelu in ne na igrišču

09.10.2009

Če se Matjaž Kek šali že v zvezi z zdravstvenim stanjem v ekipi, potem je jasno, kako sproščen pričakuje sobotno "maturo" svoje selektorske kariere v Bratislavi.

Nogomet Bo 11 izbrancev "ljudstva" postalo tudi Weissovih 11?

09.10.2009

Katerih 11 slovaških nogometašev bo začelo sobotni odločilni dvoboj proti Sloveniji? Bralci spletnega portala slovaškega časnika SME so pomagali selektorju Weissu in izbrali svojo enajsterico.

Preostali športi Zakaj je "Franc Košir" na zaslonu večkrat kot Kauzer?

26.09.2009

Kako športnik oz. športna ekipa postane blagovna znamka? Odgovor: z odličnimi rezultati, medijsko odmevnostjo, prepozavnostjo, spoštovanjem in tržno zanimivostjo.

Nogomet Semler: "Moram pomagati, kjer je potrebno"

16.09.2009

24-letni Borut Semler je bil eden izmed junakov 8. kroga Prve lige si. Z njegovim golom v Mariboru je Drava še na četrti tekmi zapored ostala neporažena.

Nogomet "Ne, Poljaki niso v obupnem stanju. Vsak bi težko igral proti nam"

11.09.2009

Če Poljaki pred začetkom kvalifikacij za SP v nogometu niso poznali Zlatka Dediča, ga zdaj gotovo veliko prebivalcev te 38-milijonske države.

Šport Kek: Lahko smo še boljši!

10.09.2009

Voljo, hrabrost in samozavest so slovenski nogometaši ob zmagi nad Poljsko kronali z izjemno igro. "Ljudje so lahko uživali," je po tekmi dejal Matjaž Kek.

Nogomet Wembley - verjetno najslavnejši stadion na svetu

04.09.2009

"Stadion je preprosto - fantastičen." Takole je zapisal Mike Collett, nogometni urednik pri Reutersu, ob svojem prvem obisku novega Wembleyja pred dobrima dvema letoma.

Stran 55 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov