Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Nogomet Mariborčani bodo spomladi še sedmič poskušali na vrh iz ozadja

16.12.2009

Porazen obisk na večnem derbiju Maribor - Olimpija in še veliko slabši na tekmi, kjer je Koper proslavil naslov jesenskega prvaka, sta pospremila nogometaše v Prvi ligi si na zimski odmor.

Nogomet Rdeča, bela, "plava", to naša je oprava?

08.12.2009

Na skupščini Nogometne zveze Slovenije bodo v četrtek odločali, ali bo slovenska reprezentanca od leta 2012 še naprej nosila zeleno-bele drese ali pa bo oblekla drese v barvah zastave.

Nogomet "Če bi kakšen klub kaznoval igralca, bi se že davno pohvalil"

01.12.2009

Poleg prirejanja rezultatov se slovenska policija ukvarja še z enim primerom, povezanim z nogometom. "Gre za ponarejanje listin," je v intervjuju za MMC povedal Drago Kos.

Nogomet Foto: Slovenija, od kod nogometni uspehi tvoji?

19.11.2009

Četrt ure čez polnoč je več tisoč ljudi na južni ploščadi Ljudskega vrta dočakalo veliki trenutek - prednje so stopili novi slovenski junaki.

Nogomet Pokazati morajo tisto, kar zmorejo, pa še nekaj več

18.11.2009

"Vemo, da moramo iti morda celo prek svojih zmožnosti, a to je izziv za vsakega športnika," so besede Matjaža Keka, s katerimi vstopa v najpomembnejšo tekmo svoje kariere.

Nogomet Nostradamus Bobovnik? Naj ostane pri Pokalu konfederacij ...

18.11.2009

Premier Borut Pahor je na novinarski konferenci po torkovi seji vlade razkril tudi "zaupen" podatek: vlada je sklenila, da bo slovenska reprezentanca premagala rusko z 1:0.

Nogomet Video: Naj se ponovi Kijev in pesem "Slovenija gre naprej"

17.11.2009

“Naredili smo takšno delo, da je dejansko fenomenalno!” je dejal Srečko Katanec nekaj minut po senzacionalni uvrstitvi na Euro 2000. Vsa Slovenija upa, da bo podoben stavek slišala tudi v sredo zvečer ...

Nogomet Video: 10 let od Ačimovičevega gola s sredine igrišča

13.11.2009

Za sredino tekmo z Rusijo v Mariboru bi zlahka napolnili kar nekaj stadionov, pred natanko 10 leti, ko je Slovenija prvič igrala v dodatnih kvalifikacijah, pa "povpraševanje" še zdaleč n i bilo

Nogomet Kirm: Ne smemo dopuščati preveč dvobojev ena na ena

12.11.2009

Slovenska nogometna reprezentanca je ob 15.00 z mariborskega letališča poletela proti Moskvi. Po včerajšnjem treningu je posebej za MMC spregovoril Andraž Kirm.

Nogomet Se še spomnite Polla? Rusi se ga, bodite brez skrbi ...

09.11.2009

Zdaj gre zares! Slovenija je v pričakovanju dvojnega nogometnega obračuna z Rusijo, s katero že ima nekaj izkušenj. V preteklost se ni smiselno preveč vračati, toda vendarle - spomini so lepi.

Nogomet Radujko: Lahko sem tudi na golu, samo da se zmaguje

03.11.2009

Čeprav sta ga na zadnjih dveh tekmah ob prekinitvah čuvala po dva igralca, je Dalibor Radujko v soboto proti Olimpiji dosegel že 6. zadetek letos, petega z glavo.

Nogomet Šturm: Rekel sem si, da bom spet postal tisti pravi

27.10.2009

5 zmag, 2 remija in le en poraz. To je statistika nogometašev Domžal v zadnjih 2 mesecih, ki jih je z zadnjega mesta na lestvici Prve lige si izstrelila v sredino lestvice.

Stran 54 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov