Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

Formula 1 Norris razred zase pod žarometi Singapurja

22.09.2024

Lando Norris (McLaren) je veliki zmagovalec dirke formule ena za VN Singapurja v Marina Bayu. Drugouvrščenega Maxa Verstappna (Red Bull) je ugnal za 20 sekund. Tretji je bil Norrisov moštveni kolega Oscar Piastri.

Liga prvakov Tresla se je gora, rodila miš: brez golov na Etihadu

18.09.2024

Nogometaši Manchester Cityja so v 1. krogu Lige prvakov v ponovitvi finala tega tekmovanja iz leta 2023 na svojem stadionu Etihad gostili Inter iz Milana. Tekma se je končala brez zmagovalca (0:0).

Premier liga Začelo se je zaslišanje Manchester Cityja. Kaj lahko pričakujemo?

17.09.2024

V ponedeljek se je v Londonu začelo zaslišanje o domnevnih kršitvah finančnih predpisov Manchester Cityja v Premier ligi, ki bo trajalo 10 tednov. Česa vsega so obtoženi serijski prvaki Anglije?

Formula 1 Piastri zmagovalec v Bakuju, Norris vendarle pred Verstappnom

15.09.2024

Avstralski dirkač Oscar Piastri (McLaren) je veliki zmagovalec dirke formule ena za VN Azerbajdžana v Bakuju. Drugi je bil zmagovalec sobotnih kvalifikacij Charles Leclerc (Ferrari), tretji George Russell (Mercedes).

Formula 1 Hladna prha za Norrisa in McLaren v kvalifikacijah Bakuja

14.09.2024

Lando Norris, eden najbolj vročih dirkačev v drugi polovici sezone formule ena, je kvalifikacije za VN Azerbajdžana v Bakuju končal že v prvem delu kvalifikacij. 'Pole' si je privozil Charles Leclerc s ferrarijem.

Formula 1 Boj za naslov prvaka ali kako se je McLaren ustrelil v koleno

12.09.2024

Pred kratkim smo bili priča novi dobri dirki v letošnji sezoni formule ena. Tifosi so z zmago Charlesa Leclerca na dirki za VN Italije v Monzi prišli na svoj račun, v oči pa bodejo precej nenavadno oziroma nerazumno ravnanje ter odločitve McLarna.

Nogomet Slovenci za uvod v Ligo narodov brez Oblaka in Keka remizirali z Avstrijci

06.09.2024

Slovenska nogometna reprezentanca je v Stožicah odigrala prvo tekmo Lige narodov proti Avstriji v okviru Lige B. Rezultat je bil 1:1, zadetek za Slovenijo je dosegel Benjamin Šeško z 11 metrov.

La liga Real našel pot do zmage, Endrick spisal zgodovino

25.08.2024

Nogometaši Real Madrida so po spodrsljaju v uvodnem krogu nove sezone španske La lige našli pot do zmage. V 2. krogu so s 3:0 premagali Real Valladolid.

Formula 1 Slavje oranžnih v Zandvoortu, a ne Verstappna, temveč Norrisa in McLarna

25.08.2024

Lando Norris (McLaren) je veliki zmagovalec dirke formule ena za VN Nizozemske v Zandvoortu. Drugo mesto je osvojil Max Verstappen (Red Bull), tretji je bil Charles Leclerc (Ferrari).

Premier liga Pedro v 95. minuti potopil rdeče vrage

24.08.2024

Nogometaši Manchester Uniteda so v 2. krogu Premier lige doživeli grenek poraz. Na gostovanju pri Brightonu so prejeli zadetek v 95. minuti in izgubili z 2:1.

Formula 1 Norris s 'polom' pokvaril oranžno zabavo v Zandvoortu

24.08.2024

Nizozemski ljubitelji formule ena so pričakovali 'pole' Maxa Verstappna v kvalifikacijah za VN Nizozemske v Zandvoortu. Namesto tega so bili priča McLarnovi prevladi, najboljši startni položaj za nedeljsko dirko pa si je zagotovil Lando Norris.

Anketa V petek se začenja nova sezona v Premier ligi. Kdo bo letos izzval Man City?

15.08.2024

V petek se s tekmo med Manchester Unitedom in Fulhamom začenja nova sezone Premier lige. Sezona, v kateri je spet glavni favorit Manchester City.

Stran 1 od 180
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov