Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Nedeljski gost: Slavko Gaber

Avtorji Radio Koper

Novice V Indiji strmoglavilo Pipistrelovo letalo

28.02.2020

V Indiji je strmoglavilo Pipistrelovo letalo Pipistrel Virus SW 80 Garud. Gre za letalo, namenjeno šolanju pilotov. Letalo je strmoglavilo takoj po vzletu. V nesreči je umrl pilot, kopilot pa je hudo ranjen. Na dogodek so se odzvali v družbi Pipistrel.

Osebnost Primorske Kdo bo Osebnost Primorske meseca februarja?

01.03.2020

Kandidati so Miran Košuta, Nadja Likar, Janko Ban in Adrijana Konjedič. Glasovanje se zaključi opolnoči med sredo in četrtkom, 5. marca 2020.

Novice V Bovcu se na lesno biomaso ogreva 21 odjemalcev

27.02.2020

Pred dobrim letom so se v Bovcu začeli ogrevati z lesno biomaso. Za proizvodnjo in dobavo toplotne energije je Občina ustanovila javno podjetje DOLB Bovec. V prvem letu je podjetje poslovalo uspešno.

Novice Vlada v odhajanju hiti z odločitvami glede pomorske pilotaže

27.02.2020

Družba Piloti Koper je na predsednika vlade, ki opravlja tekoče posle, Marjana Šarca naslovila poziv k izvedbi notranje revizije in zadržanju podpisa pogodbe o izvajanju gospodarske javne službe pomorske pilotaže.

Novice V Vipavi preverjajo odvajanje fekalij

26.02.2020

Občina Vipava širi kanalizacijsko omrežje. Na območjih, kjer je sistem že zgrajen, pa nekatera gospodinjstva nanj niso priključena in fekalije spuščajo v naravno okolje. Te primere preverja pristojna inšpekcija. 

Novice Osrednji koncert ob 250-letnici smrti Tartinija danes odpade

26.02.2020

V Piranu bi danes na osrednjem dogodku ob 250-letnici smrti skladatelja Giuseppeja Tartinija, ki je prav na današnji dan umrl v Padovi, moral zaigrati slavni torinski violinist Salvatore Accardo ob spremljavi Novega komornega orkestra Ferrucio Bussoni.

Novice Primorska se pripravlja na morebiten prihod novega koronavirusa

26.02.2020

Predstavniki štirih obalnih občin in zdravstvenih domov so na današnjem srečanju razpravljali o postopkih ravnanja ob morebitnem pojavu novega koronavirusa na območju slovenske Istre. Sestal se je tudi svet Severno Primorske regije.

Novice Italijanske trgovine ob meji so dobro založene

25.02.2020

V Furlaniji Julijski krajini za zdaj ni okuženih za novim koronavirusom. Do konca tedna pa veljajo izredni ukrepi, zaprte so tako šole, muzeji, odpovedane so športne, kulturne in druge prireditve. Preverili smo, kako je v nekaterih trgovinah ob meji.

Novice Veronika iz Bologne: "Dezinfekcijski gel je s treh evrov poskočil na 22 evrov."

25.02.2020

Italija je evropsko žarišče okuženih s koronavirusom. Med deželami, v katerih veljajo izredni ukrepi, je tudi Emilija - Romanja. V Bologni živi tudi Primorka Veronika Hrvatič. Poklicala jo je Vesna Potočar Godnič.

Novice V Kopru točka za socialno podjetništvo  

18.02.2020

Fakulteta za management Univerze na Primorskem je odprla točko za vstop mladih v socialno podjetništvo. Namenjena je brezposelnim do 29. leta iz širše Obalno-kraške regije, ki se ne izobražujejo ali usposabljajo. 

Glasba Imset: "Vsi se malo upiramo"

17.02.2020

Glasbena skupina Imset je na slovensko glasbeno sceno vnesla svežino in mladostno energijo. Po zmagi v rubriki Pesem in pol smo se pogovarjali s pevcem in kitaristom skupine Jako Peterko.

Novice Komen bo dobil Center za starejše občane

16.02.2020

Občina Komen je na javni dražbi kupila nekdanjo menzo v Cirju, v njej pa namerava urediti center za starejše občane. 

Stran 29 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov