Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Ponekod gost promet z zastoji

Avtorji Radio Koper

Novice Škofijska gimnazija Vipava z nadebudnima prevajalcema

16.02.2020

Novembra je v 28 državah članicah Evropske unije potekalo prevajalsko tekmovanje Juvenes Translatores. Udeležilo se ga je dobrih 3000 dijakov s 740 srednjih šol, ki so prevajali 150 kombinacij.

Novice V Jernejevem kanalu vse po starem

16.02.2020

Piranska občina se z ministrstvom za okolje še dogovarja za najbolj primerno rešitev za Jernejev kanal.

Novice "Za kvalitetna delovna mesta potrebujemo stimulativno okolje"

15.02.2020

Severno primorska Gospodarska zbornica igra povezovalno vlogo med gospodarstveniki in ostalimi deležniki pri ustvarjanju poslovnega okolja.

Novice Več zanimanja za slovenske srednje šole na Tržaškem

14.02.2020

Na štirih šolah bo v prvih letnikih nekaj manj kot 140 dijakov. Tako kažejo podatki vpisov, ki so se zaključili konec januarja. Večji porast beležijo na znanstveni in humanistični smeri na obeh slovenskih licejih.

Novice "Kadrovsko je slovensko gradbeništvo na psu"

13.02.2020

Kljub rekordno nizki brezposelnosti slovensko gradbeništvo pesti hudo pomanjkanje kadrov. Strmo pada tudi zanimanje za gradbene poklice.

Zgodbe "Dober starš je tisti, ki ne pozabi nase."

13.02.2020

Še pred kratkim smo laiki skupaj s strokovnjaki ugotavljali, do česa vse pride, če se z otroki oziroma mladostniki ne ukvarjamo dovolj ali vsaj ne dovolj kakovostno.

Novice Medobčinsko povezovanje niža stroške in krepi učinkovitost

12.02.2020

Za občine, ki bodo v tem letu združile službe, bodo veljale nekatere novosti. Najmanj tri občine se morajo povezati, da jim država plača polovico stroškov dela za skupne uslužbence.

Novice Kros motorji uničujejo naravo

10.02.2020

Lepo vreme v naravo med drugim vabi tudi voznike kros motorjev. Ta šport je priljubljen, k nam prihajajo tudi skupine iz sosednjih držav, vendar je vožnja z motornimi vozili v naravi prepovedana.

Novice Nove možnosti financiranja v TNP

10.02.2020

Vlada je v začetku leta sprejela Uredbo o merilih in kriterijih za spodbujanje in sofinanciranje projektov, investicij ter izvajanje dejavnosti v Triglavskem narodnem parku(TNP). Gre za milijon evrov sredstev, ki si jih bodo razdelile občine znotraj TNP.

Glasba Življenja krog Barbare Šinigoj

08.02.2020

Barbara Šinigoj je glasbenica, ki je v svojem glasbenem življenju doživela toliko raznolikih odrov, ki bi si jih marsikdo želel doživeti.

Zgodbe Novogoriški studio Radia Koper praznuje 40 let delovanja

07.02.2020

Studio Radia Koper v Novi Gorici praznuje 40-letnico svojega delovanja. Na ta jubilej so v zadnjih dveh tednih v radijskem programu opozarjali s pričevanji in z razmišljanji nekdanjih sodelavcev.

Novice "Lepe misli vselej najdejo pot do ljudi"

06.02.2020

Iz katoliške šole z območja italijanskega Trevisa je na šolsko igrišče v Izoli priletel balon s sporočilom o strpnosti in miru. Učenci osnovne šole Vojke Šmuc bodo sporočilo jutri poslali naprej in upali, da ga bodo lepo sprejeli tudi drugi otroci.

Stran 30 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov