Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Ponekod gost promet z zastoji

Avtorji Radio Koper

Osebnost Primorske Nevenka Mlinar je Osebnost meseca januarja

07.02.2020

Nevenka Mlinar je prva, ki je dvignila glas proti nadaljnjemu obremenjevanju okolja in ogrožanju zdravja v srednji Soški dolini. Primorska javnost jo je nagradila z nazivom januarske Osebnosti Primorske.

Novice CSD-ji nadgrajujejo informacijski sistem - zamude pri izplačilih

06.02.2020

Na Centrih za socialno delo po vsej državi poteka nadgradnja informacijskega sistema. Zaradi tega prihaja do zamud z izplačevanjem pri uveljavljanju pravic do javnih sredstev.

Novice Hidria okrepila poslovanje z BMW-jem

06.02.2020

Hidria je z nemškim BMW-jem sklenila več kot 30 milijonov evrov vreden posel. Za nova hibridna in električna vozila nemškega partnerja je razvila inovativna aluminijasta ohišja volanskih sistemov, ki jih bo proizvajala v Kopru.

Glasba Potnik izdali prvenec Prvi

05.02.2020

V minulem tednu ste poslušalci rubrike Pesem in pol na tedenski piedestal postavili skladbo Retrospektiva skupine Potnik. Gre za novo skladbo pravkar izdanega prvenca, ki ga je skupina naslovila "Prvi". 

Zgodbe Dr. Mateja Sedmak: "Zgražanje nad vzgojo je zgodovinska stalnica."

05.02.2020

"Vsaka generacija vrsto vzgoje, katere je bila deležna sama, vidi kot bolj primerno v primerjavi s tisto, ki ji je priča pri svojih otrocih," pojasnjuje dr. Mateja Sedmak, predstojnica inštituta za družboslovne študije ZRS Koper.

Novice V ZD Ajdovščina primanjkuje zdravnikov

05.02.2020

Večina ambulant družinske medicine v Ajdovščini in Vipavi ne sprejema več novih pacientov. Težave trenutno rešujejo s pogodbenim delom. Nujno bi potrebovali štiri nove zdravnike.

Novice Parazit ogroža leščurje v Tržaškem zalivu

02.02.2020

V Tržaškem zalivu poročajo o množičnem poginu leščurjev. Morsko školjko ogroža parazit, ki se širi z morskim tokom. V Piranskem zalivu po podatkih Morske biološke postaje zajedalca ni. 

Novice Goriški dijaki darovali kri

01.02.2020

Rdeči križ Slovenije je pred dnevi pripravil krvodajalsko akcijo za goriške srednje šole. S tem želijo mlade spodbuditi k darovanju krvi. Akcije se je udeležilo 25 dijakov. Kako so doživeli to izkušnjo, je preverila Meta Škvarč.

Novice Kako film približati mladim?

01.02.2020

V Piranu se danes končuje deseti festival evropskega in mediteranskega filma. V okviru tega je Art kino mreža Slovenije pripravila strokovno srečanje o mladem občinstvu in filmski vzgoji.

Novice V Šempetru iščejo ugodnejše prostore za dializni oddelek

01.02.2020

Na dializnem oddelku šempetrske bolnišnice se že dlje časa soočajo s prostorsko stisko. Pred dobrim letom je namreč na eno od postelj padel kos stropa, a so udrtino le začasno sanirali. Že vse od dogodka tako ne delujejo tri dializna mesta.

Osebnost Primorske Glasujte za prvo mesečno Osebnost Primorske v letu 2020

02.02.2020

Pričelo se je glasovanje za prvo mesečno Osebnost Primorske v letošnjem letu. Kandidati meseca januarja so Dragana Čolić, Zdravko Likar, Nevenka Mlinar, Stevo Vujić in Neva Zajc. Glasovanje se bo končalo opolnoči med sredo in četrtkom, 6 februarja 2020.

Novice Povezava Kanina z italijansko stranjo smučišča spet odprta

31.01.2020

Poškodbo na sedežnici Prevala so v nekaj dneh sanirali in znova pognali sedežnico. Zakaj je do poškodbe prišlo, ni povsem jasno.

Stran 31 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov