Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Koper

Novice Smučišče Kanin še ne obratuje

06.12.2019

Na Kaninu se kljub napovedim danes še ni začela smučarska sezona. Kot so sporočili z Javnega zavoda Sončni Kanin, je razlog tehnične narave. V prihodnjih dneh vseeno načrtujejo zagon naprav, dostop do vrha smučišča pa bo z italijanske strani. 

Šport Naš športnik bo spet združil Primorce

06.12.2019

Tradicionalna prireditev Naš športnik bo devetnajstega decembra v dvorani svetega Frančiška v Kopru. Športni novinarji so izbrali kandidate za najboljše primorske športnike v ženski, moški in ekipni kategoriji.

Osebnost Primorske Osebnost Primorske meseca novembra je Matjaž Gergeta

07.12.2019

»Pošte ne damo!« so rekli prebivalci Jagodja in z usklajeno in s srčno akcijo dosegli, da pošta ne bo zaprla vrat.

Zgodbe Lea Pisani: "Več vem, manj potrebujem."

06.12.2019

S svetovalko za kulturo oblačenja smo se pogovarjali o trajnostni in eko modi in predvsem o tem, da moramo biti družbeno in okoljsko odgovorni tudi pri izbiri oblačil.

Novice "Srednja Soška dolina je med najbolj degradiranimi območji v Sloveniji"

06.12.2019

Za čisti zrak v dolini Soče in proti sežiganju odpadkov v cementarni Salonita Anhovo sta bila osrednja poudarka sinočnje javne tribune v Novi Gorici.

Novice Primorski tehnološki park z novimi idejami

05.12.2019

V podjetniško skupnost Primorskega tehnološkega parka so na sinočnji prireditvi v Volčji Dragi na Goriškem sprejeli nove ekipe in posameznike, ki so zaključili šesttedensko zagonsko šolo Podjetniški TOP program.

Zgodbe Dr. Pišot: "Znanost išče pot do novega znanja."

05.12.2019

Znanstveno-raziskovalno središče Koper letos obeležuje svojih prvih 25 let delovanja, zato bomo decembra pred mikrofon povabili znanstvenike, ki nam bodo približali svoje delo. Naš prvi gost je dr. Rado Pišot, direktor ZRS. 

Zgodbe Ksenija Krajšek Mahorčič: "Sladica je spomin iz otroštva."

05.12.2019

V Sloveniji so letos drugo leto zapored izdali samostojni kulinarični vodnik Gault&Millau, ki je proslavil najboljše akterje na področju slovenske kulinarike za leto 2020. Med njimi so tudi Primorci.

Novice V Novi Gorici poteka Kulturni bazar

04.12.2019

V Novi Gorici danes poteka Kulturni bazar, kjer bodo različne kulturne ustanove predstavile vsa področja kulture v širši regiji.  Gre za strokovno usposabljanje, namenjeno strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju in v kulturnih ustanovah.

Novice V Vipavi bodo prenovili nekdanji baročni park

04.12.2019

Park v središču Vipave je le še senca nekdanjega baročnega parka. A Občina Vipava napoveduje, da ga bo obnovila, pri tem pa upoštevala tako tradicijo kot tudi sodobne potrebe uporabnikov.

Novice Soline: zamisli študentov sprožile živahno razpravo

04.12.2019

Zamisli krajinskih študentov sprožile živahno razpravo o usodi opuščenega dela Sečoveljskih solin. V portoroškem Monfortu so namreč predstavili zamisli študentov krajinske arhitekture z Biotehniške fakultete v Ljubljani o prihodnosti Sečoveljskih solin.

Novice Katere bodo osrednje investicije v Brdih?

04.12.2019

V Brdih so pod streho spravili prvo branje proračunov za prihodnji dve leti, ki nakazujeta, katere bodo glavne investicije v občini. Največji investiciji v Brdih v prihodnjih dveh letih bosta prizidek vrtca in poslovna cona na Dobrovem.

Stran 35 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov