Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Koper

Novice Leto dni po volitvah ocenjujemo Občine Izola, Kanal ob Soči in Renče-Vogrsko

21.11.2019

Leto dni po lokalnih volitvah ocenjujemo delo novih ali ponovno izvoljenih občinskih oblasti. Spomnimo, v več občinah je prišlo do presenečenj, drugega kroga, zamenjave in povolilnih zapletov - tudi na Primorskem.

Novice Dvajset let Posoškega razvojnega centra

21.11.2019

Posoški razvojni center že 20 let skrbi za pospeševanje razvoja v Dolini Soče. Po posoškem potresu leta 1999 so ga ustanovile občine Bovec, Kobarid in Tolmin. Z velikim številom projektov prinaša v Posočje nove razvojne ideje, znanje in priložnosti.

Zgodbe Katja Smerdu: "Človek bi se moral posvetiti izgubljenim vezem z naravo"

20.11.2019

V oddaji Iz kulturnega sveta smo med drugimi gostili tudi kiparko, ki pa si za svoj material tokrat ni izbrala kamna, marveč žico.

Zgodbe Leptospiroza ogroža psa in človeka

20.11.2019

Leptospira je bakterija, ki ogroža življenje psa in človeka. Trenutno je je največ v Pomurju, zaznali so jo tudi v osrednji Sloveniji. Najučinkovitejša zaščita je še vedno redno cepljenje psov.

Novice Ladja sredi zaliva čaka že več kot mesec dni

19.11.2019

Sredi zaliva je že več kot mesec dni zasidrana ladja, ki čaka dovoljenja za odvoz tovora iz pristanišča. Čakanje na tovor ni posebnost v pomorskem svetu, a ker gre v tem primeru za živali, ki so v pristanišču že več kot mesec dni, je primer poseben.

Zgodbe Erzetič: "Zvok se v leseni komori obnaša drugače"

17.11.2019

Blaž Erzetič iz Nove Gorice, ki se z izdelovanjem butičnih slušalk in ojačevalnikov zanje ukvarja že vrsto let, je izdelal male lesene slušalke in jih poimenoval po grški boginji rajanja Thaliji.

Novice Ribiči bodo delili biorazgradljive pakete

15.11.2019

Slovenski ribiči so zasnovali izviren okoljevarstveni projekt, s katerim bodo poskrbeli, da bo v našem morju manj plastike. Poimenovali so ga Fisheko, in zanj, na poziv Lasa Istre, uspeli pridobiti 200 tisoč evrov nepovratnih sredstev.

Zgodbe Na Alibabi prodajajo "gumenjake za migrante"

15.11.2019

Po ocenah mednarodne organizacije za migracije je samo letos v Sredozemlju utonilo najmanj tisoč oseb. Kljub opozorilom, da bo med prebežniki več mrtvih, so Evropske države pred petimi leti ukinile reševalno operacijo Mare nostrum.

Novice Pošta Slovenije bo jutri postala večinska lastnica Intereurope

12.11.2019

Intereuropa bo tudi uradno dobila novega lastnika. Koprska logistična družba je namreč na spletni strani Ljubljanske borze objavila, da so izpolnjeni vsi odložni pogoji za dokončno prodajo.

Glasba S harmoniko od Da Vincija do finske avantgarde

12.11.2019

Najvidnejša imena sodobne harmonike iz Slovenije in tujine bodo zaznamovala letošnji 2. mednarodni festivala harmonike Harmonikada, ki bo zvenel med 12. in 17. novembrom.

Novice Odprtje rekreacijskega centra v Vrtojbi

11.11.2019

Gre za prvi konkretni projekt v zgodovini občin Nove Gorice, Gorice in Šempetra Vrtojbe, ki je nastal s pomočjo tega evropskega organa.

Glasba Sara Lamprečnik: " Socialna omrežja nas nagovarjajo k idealnemu življenju"

11.11.2019

Saro Lamprečnik smo prvič spoznali kot zmagovalko festivala FeNS v Kopru leta 2015, pretekla štiri leta pa se je s svojimi avtorskimi skladbami uveljavila kot stalnica mnogih radijskih postaj. Sara je zmagovalka tedenske rubrike Pesem in pol Radia Koper.

Stran 38 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov