Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Koper

Novice Kakšni vozniki smo Primorci?

11.11.2019

Dva od treh voznikov ne bi opravila vozniškega izpita. Takšne so ugotovitve rezultatov Turneje mobilnosti, ki poteka v različnih slovenskih krajih pod okriljem preventivne akcije Skupaj za prometno varnost. Vozniki so se tokrat preizkusili v Kopru.

Novice Žiga Zois, Casanova in Trst

10.11.2019

Žiga Zois je najbogatejši Slovenec svojega časa, a tudi mecen, ki je podpiral številne somišljenike in literate. Rojen je bil v Trstu, pomembno izobrazbo pa je pridobil v Italiji.

Novice Novogoriški Rdeči križ bo začel z gradnjo Humanitarnega centra

10.11.2019

Območno združenje Rdečega križa v Novi Gorici bo končno dobilo nove prostore v centru mesta. Na Bidovčevi ulici, kjer v Skupnostnem centru že delujeta zavetišče za brezdomce in pro bono ambulanta, se bo še pred koncem leta začela gradnja nove stavbe.

Osebnost Primorske Pognala je kolesje, ki je ustvarilo čudež

09.11.2019

V tokratnem izboru ste gledalci, poslušalci in bralci največ glasov namenili predsednici dobrodelnega društva Palčica Pomagalčica.

Novice Programi koprske televizije nič več na satelitu

08.11.2019

Samo še danes bo moč preko satelita spremljati televizijske programe, ki nastajajo v Regionalnem RTV centru Koper-Capodistria. Denar, ki ga je predvsem Italija namenjala sprejemanju signala Televizije Koper -Capodistria na satelitu Hotbird, je izčrpan.

Zgodbe »Popolnost je sovražnik dobrega.«

07.11.2019

To je misel francoskega razsvetljenca Voltaira, ki jo preberemo tudi v knjigi Tine Bončina Izgorelost: si upate živeti drugače, ki je pred kratkim izšla pri Mladinski knjigi.

Novice Dežurna služba v Hrpeljah pod vprašajem

07.11.2019

V okviru sežanskega zdravstvenega doma delujeta dve dežurni službi, v Sežani in Hrpeljah. Slednja je v težavah, saj občini Hrpelje- Kozina in Divača, ki prispevata polovico denarja za njeno delovanje, že dalj časa ne zmoreta poravnati svojih obveznosti.

Zgodbe Nina Krašna: "Ščetka je zlato pravilo za pse in mačke!"

06.11.2019

Z rednim ščetkanjem mačjega in pasjega zobovja lahko preprečimo paradontalne bolezni.

Novice Začelo se je cepljenje proti gripi

04.11.2019

Danes se je po vsej državi začelo cepljenje proti gripi. Osebe z večjim tveganjem se lahko cepijo brezplačno, toda po novem zgolj pri osebnih zdravnikih.

Zgodbe Leseni rimski natikači: človeku in okolju prijazna poletna obutev

04.11.2019

Ko govorimo o obutvi starih rimljanov po navadi najprej pomislimo na vojaške usnjene sandale. Manj znano pa je, da so Rimljani za prosti čas imeli lesene natikače.

Zgodbe Željko Perović: "Mi šivamo obleke za jadrnice"

04.11.2019

Obiskali smo največjo jadrarno v Sloveniji. V Bač pri Materiji je Željko Perović pred dobrim desetletjem preselil podjetje Intervela in ga kasneje povezal s partnerji mednarodne skupine OneSails.

Zgodbe Matevž Šalehar: "Hamo ne plačuje položnic, plačuje jih Matevž"

01.11.2019

V začetku tedna smo v studiu gostili Matevža Šaleharja, ki je s kitaristom Petrom Deklevo ob izidu novega albuma odigral mini koncert. Obisk je za daljši pogovor izkoristil Iztok Novak.

Stran 39 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov