Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Koper

Zgodbe Bojana in Lucio Gobbo: "Argentinski tango je hoja v objemu"

26.11.2019

Izolana Bojana in Lucio Gobbo že dolgo hodita v objemu, tudi plesnem, ne le zakonskem. Zadnjih 20 let je njuno življenje močno povezano z argentinskim tangom.

Novice V koprski poslovalnici Kompas sumljiva pošiljka

26.11.2019

V koprski poslovalnici turistične agencije Kompas so dopoldne prejeli pošiljko, v kateri je bil po neuradnih informacijah bel prah.

Novice Danes obeležujemo svetovni dan oljk

26.11.2019

Uporaba oljčnega olja v svetu in v Sloveniji narašča. Slovensko oljkarstvo je postalo prepoznavno v mednarodnem prostoru z oljčnim oljem vrhunske kakovosti.

Zgodbe Bozja: "Najbolj mi je ostal v spominu požar na Rombonu."

25.11.2019

Gasilstvo je v Sloveniji zelo cenjeno, gasilke in gasilci pa veljajo za ljudi, ki so v vsakem trenutku pripravljeni pomagati sočloveku v stiski in reševati življenja.

Novice Dijaki sestavili napravo za merjenje zraka

25.11.2019

V Trstu se mreža merilnih naprav za preverjanje kakovosti zraka, ki jih nameščajo posamezniki, širi. Podatki, ki dopolnjujejo uradne meritve, so povezani in javno dostopni. K projektu so pristopili tudi na Izobraževalnem zavodu Jožef Stefan v Trstu.

Glasba DMP: "V treh minutah prikažemo, kako se življenje hitro odvije"

25.11.2019

V tokratnem tedenskem naboru rubrike Pesem in pol ste poslušalci Radia Koper izbrali skladbo "Od zibelke do groba" skupine Društvo mrtvih pesnikov. V dopoldanskem programu smo se pogovorili z vokalistom zasedbe Alanom Vitezićem.

Novice Kdaj se začne sezona na Kaninu?

24.11.2019

Obilne padavine v preteklih tednih so po nižinah povzročile nemalo nevšečnosti. Na višjih nadmorskih višinah pa so že prehajale v sneg. Tako je tudi na Kaninu zapadlo že dva metra in pol snega in priprave na zimsko sezono so v polnem teku.

Novice Dr. Jadran Lenarčič: "Začel sem iz nič"

23.11.2019

Kulturno društvo Peter Martinc in Znanstveno raziskovalno središče Koper sta v četrtek gostila dr. Jadrana Lenarčiča, profesorja, raziskovalca in direktorja Inštituta Jožef Štefan.

Novice 200 let OŠ Most na Soči

22.11.2019

Osnovna šola Danila Muniha Most na Soči letos obeležuje 200-letnico delovanja. Ime je dobila po narodnem heroju in partizanu, pripadniku Narodnoosvobodilnega boja.

Novice Kakšna bo usoda Športnega centra Hit?

22.11.2019

Na Novogoriškem precej prahu dviguje predvidena prodaja Hitovega Športnega centra v Šempetru pri Gorici. Uporabnike centra skrbi, da ga bo novi lastnik zaprl.

Novice Ajdovščina, Nova Gorica in Brda ustanavljajo skupno medobčinsko upravo

22.11.2019

Skupna medobčinska uprava naj bi začela z delovanjem začela prvega januarja leta 2020, pokrivala pa bo tri področja - inšpekcijsko nadzorstvo, redarsko in pravno službo ter notranjo revizijo.

Stran 37 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov