Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Koper

Novice Obalni dom upokojencev prevzema dom v Olmu

13.12.2019

Koprsko enoto Doma upokojencev Ptuj v Olmu bo po novem upravljal Obalni dom upokojencev Koper. Kdaj se bo to zgodilo, lastnik (MDDSZ) še ne zna zagotovo povedati.

Zgodbe Kdaj je 'dejtanje' lahko nevarno?

12.12.2019

Podatki iz leta 2014 kažejo, da je vsaka tretja ženska po dopolnjenem 15. letu že doživela fizično ali spolno nasilje.

Zgodbe Pritlikavi šnavcer: mali šaljivi pes z velikim srcem

11.12.2019

Pasma pritlikavega šnavcerja izvira iz Nemčije. Njegovi predniki so resasti pinči. Zelo so priljubljeni v ZDA in tudi drugod po svetu, v Sloveniji pa so ti psi bolj redki.

Novice 1800 mladih vključenih v program Mladost na burji

10.12.2019

Ajdovska občina in Inštitut za mladinsko politiko sta v začetku šolskega leta predstavila program Mladost na burji. Gre za novost v slovenskem prostoru. Z njim želijo otroke in mlade spodbuditi k družbeno koristnim aktivnostim v lokalni skupnosti.

Novice Občine Ajdovščina, Nova Gorica in Brda s skupno medobčinsko upravo

10.12.2019

Občine Ajdovščina, Nova Gorica in Brda so na sinočnji izredni seji ustanovile skupno medobčinsko upravo. Z delovanjem bo začela prvega januarja 2020, pokrivala pa bo tri področja: inšpekcijsko nadzorstvo, redarsko in pravno službo ter notranjo revizijo.

Novice Za nesreče s traktorji krivo podcenjevanje nevarnosti

10.12.2019

Minuli konec tedna sta se zgodili dve tragični nesreči s traktorji. Koprski kriminalisti so nedavno kazensko ovadili 5 kontrolorjev tehničnih pregledov, ker so pet let zapored lažno potrdili, da je tehnično brezhiben traktor, ki je bil močno poškodovan.

Glasba Junema z novim singlom "Ne veš"

09.12.2019

Poslušalke in poslušalce Radia Koper je v minulem tednu najbolj prepričala skladba Ne veš, ki jo izvaja glasbena skupina Junema. V ponedeljkovem Dopoldnevu in pol smo se pogovarjali s predstavnikom benda Luko Snojem.

Novice Stavkajoči in uprava Hita vsak na svojem bregu

09.12.2019

Po celotedenski stavki v Hitovih strokovnih službah še vedno ni prišlo do zbližanja stališč med stavkovnim odborom in upravo te novogoriške igralniške družbe.

Novice 20 let Regijske razvojne agencije ROD Ajdovščina

09.12.2019

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina je minuli petek praznovala 20 let delovanja. Agencija od ustanovitve dalje spodbuja podjetništvo v regiji. V zadnjih letih med drugim uspešno prispeva k razvoju gospodarstva v Ajdovščini.

Novice Pomorska šola bo izobraževala ribiče

08.12.2019

V Sloveniji že več desetletij nimamo posebnega izobraževanja za ribiče. Od prihodnjega februarja bodo za to spet poskrbeli na Srednji pomorski šoli v Portorožu.

Novice So slovensko-italijanske patrulje uspešne?

08.12.2019

Po prvih mesecih skupnega nadzora na meji sta slovenska in italijanska policija odločili še okrepiti sodelovanje, s katerim bi preprečili nezakonite prehode meje. Delo mešanih patrulj bosta tako policiji podvojili.

Zgodbe V Marezigah restavrirali stolpno uro

07.12.2019

Konec minulega tedna so v marežganski zvonik dvignili restavrirano stolpno uro iz sredine devetnajstega stoletja. Mehanizem je bil povezan z zunanjo kamnito številčnico na stolpu ter z dvema zvonovoma.

Stran 34 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov