Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Ponekod gost promet z zastoji

Avtorji Radio Koper

Novice Ostanki rimske ceste v Ajdovščini

31.01.2020

Ko so v vasi Višnje v Občini Ajdovščina urejali nov ekološki otok, so odkrili ostanke rimske ceste. Domnevajo, da gre za del prometnice, ki je vodila iz Ogleja proti Ljubljani. Arheologi so prepričani, da bodo v najdišču našli še druge antične ostaline.

Novice Škedenjska železarna zapira vrata

31.01.2020

V škedenjski železarni v Trstu bodo od februarja dalje postopoma začeli zapirati plavž in koksarno. Delavci so nedavno na referendumu podprli sindikalni dogodovor z lastnikom železarne, družbo Arvedi.

Novice Izolska bolnišnica: poslovanje pozitivno, čakalne vrste vse daljše

31.01.2020

Splošna bolnišnica Izola je vstopila v šesto leto pozitivnega poslovanja. Lansko leto je zaključila z dobrimi 450 tisoči evrov presežka prihodkov nad odhodki, v celem letu je naredila za dobrih 56,8 milijona prometa.

Novice Brexit: "EU ne bo več priročen grešni kozel"

31.01.2020

Združeno kraljestvo bo po 47 letih burnega članstva ter skoraj štiri leta po referendumu o brexitu nocoj zapustilo Evropsko unijo. Izstopu bo sledilo 11-mesečno prehodno obdobje, v katerem državljani in podjetja brexita še ne bodo čutili.

Glasba Na Radio Koper prihaja harmonikarski orkester GM Synthesis 4

29.01.2020

Novo sezono obiskov glasbenih šol v oddaji Glasbeni abonma, ki je na sporedu vsak četrtek ob 20.00, odpira Glasbena matica Furlanije Julijske krajine s harmonikarskim orkestrom GM Synthesis 4.

Novice "Odvzeti radijsko frekvenco je dejanje getoizacije"

29.01.2020

Uredništvo Radia Capodistria se je včeraj odzvalo na neuradne informacije, da naj bi programu v italijanskem jeziku odvzeli njegovo najmočnejšo frekvenco 103,1 Mhz, preko katere je slišen na območju Furlanije-Julijske krajine ter hrvaške Istre.

Novice Raznovrsten program ob 250 letnici Tartinijeve smrti

29.01.2020

Piran, in z njim vsa obalna mesta, pa tudi Padova in Ljubljana, bodo letos ponudila vsaj 20 prizorišč za več kot 60 raznovrstnih kulturnih in znanstvenih dogodkov, s katerimi bo piranska občina s partnerji obeležila 250-letnico smrti Giuseppeja Tartinija.

Novice "Šarec je politik, ki ima rad tveganja."

28.01.2020

Premier Marjan Šarec je odstopil s položaja, ker "s to koalicijo ne more izpolniti pričakovanj ljudi". Za mnenje in pogled na nastalo politično situacijo smo vprašali dr. Luko Lisjaka Gabrijelčiča.

Novice Gripa zdesetkala število otrok v šolah

27.01.2020

Na severnem Primorskem število obolelih z gripo in gripi podobnimi boleznimi ter prehladi ne odstopa od vsakoletnega povprečja oziroma je še manjše. Kljub temu so na nekaterih osnovnih šolah prehladi, virusi in glavoboli zdesetkali učence.

Novice Propadajoči dom v Vrtojbi naj bi čez eno leto dobil 140 stanovalcev

26.01.2020

Severnoprimorska regija ima na voljo tisoč sto postelj v domovih za starejše in pri dveh zasebnikih. V čakalni vrsti za sprejem čaka kar dva tisoč starostnikov, tisoč osemsto je takšnih, ki bi zaradi različnih razlogov to oskrbo potrebovali takoj.

Novice Bibliobus v Buzetu

24.01.2020

Koprska potujoča knjižnica ima v hrvaški Istri novo postajališče, namenjeno pripadnikom slovenske narodne skupnosti. V Buzetu so tako včeraj prvič obiskali osnovnošolce, ki se učijo slovenski jezik

Stran 32 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov